2023 FORD RANGER WİLDTRAK... NEDEN ALINMAZ ?

2024 ж. 16 Ақп.
11 305 Рет қаралды

Ben Zeynel SARI,
2023 Ford Ranger Wildtrak'ın satın almadan önce bilmeniz gerekenleri bu videoda bulabilirsiniz. Bu yeni modelin özelliklerini ve teknik özelliklerini daha yakından inceleyip sizlere dürüst görüşümüzü sunuyor olacağım..
Wildtrak X'DE büyük bir merakla bekleniyordu ama gerçekten en iyi seçim mi? Ayrıntılara ele alacağız ve 2023 Ford Ranger Wildtrak söz konusu olduğunda neden diğer seçenekleri değerlendirmek isteyebileceğinizin tüm nedenlerini size anlatacağım. Bu videoyu izlemeden araç almayın :)
2023 model Ford Ranger Wildtrak yeniklikleri eksiklerini konuşutuğumzu bu videoda aklınazı takılan bir çok soruya cevap bulabilirsiniz. Ayrıca Ford Ranger Wildtrak almak isteyen ama kararsız kalmış kullanıcılar içinde yararlı olabilecek bir video. Karar sizin 2023 model Ford Ranger Wildtrak alınır mı ? Alınmaz mı ?
Araç hakkında siz ne düşünüyorsunuz. ?
-------------
#ford #ranger#wildtrak #fordranger #fordrangerwildtrak #test #fordrangerwildtak2023

Пікірлер
  • agalar neyini anlamadınız. adam belli ki ford kullanıcısı. diyor ki bu bu gibi alavere ve dalavereler aklınızda olsun. ona göre alın veya almayın. e tüm bu sorunların ve gözün içine baka baka kandırmacaların yalanların üzerine "wildtrak almalı mı" sorusunun cevabı kocaman bir "hayır" oluyor. klasik bildiğimiz tanınan inceleme yutup kanallarının direk söyleyemediğini hatta istese de söyleyemeyeceğini adamcağız söylemiş. direk "almayın" diyor. bi doğankabak, bi otopark, bi sekizsilindir, bi benzintv bunları söyleyebilir mi. söyleyemez. çünkü bu markalar bu bayiler onların kazanç kapısı. adam aracı bayiden alıp bilmem kaç bin km yol yapıp sonrada videoda "bunu sakın almayın" diyebilir mi. kafayı kullanmak lazım

    @kingofbaja5b@kingofbaja5b3 ай бұрын
    • Kesinlikle haklısınız👏👏👏👏

      @tedeganagondi@tedeganagondi2 ай бұрын
    • Onlar yotuber gardaş parayı verenin düdüğünu çalan tipler bugün sende parayı bassan seninde düdüğünü çalarlar...

      @fatihince17@fatihince172 күн бұрын
  • Doğru tespit 👏

    @RecepBayraktarTR@RecepBayraktarTRАй бұрын
  • Isuzu D-Max 1.9 V Cross u tavsiye edermisiniz? Hem fiyat hemde vergisel avantajlari var ...

    @ozercakmak9993@ozercakmak99932 ай бұрын
  • Merhabalar , kızaklı sök çıkar karavan kabin yaptırma düşüncesindeyim. Yaz sıcağı veya karda kışta Dağ bayır çıkarken zorda kalmamak için 3.0 motorlara bakıyorum ama 2.0 lar ile aynı taşıma kapasitesini gösteriyor. Bana bir tavsiyeniz olur mu..?

    @Hatcali@Hatcali22 күн бұрын
  • Elinize sağlık bilende bilmeyende konuşmuş👏

    @tedeganagondi@tedeganagondi2 ай бұрын
  • Aslında en büyük kazıklanma durumu %4 ÖTV ile satılan Ranger'ın Avrupa fiyatlarına göre 800 bin TL civarı daha pahalıya satılıyor olması. Distirübütör muhtemelen devlet %80 ÖTV almıyorsa biz alalım diyor.

    @gokhanmerc@gokhanmerc22 күн бұрын
  • 3.2 motorun kronik bir sorunu yada çekim sorunu varmı? Araçta 500 kg yük varken cekim sorunu yaşarmı ?

    @user-ie8gn6wz5i@user-ie8gn6wz5i14 күн бұрын
  • Eksik donanım olmasının en büyük nedeni, o şekilde ithal edildiğinde fiyatın yüksekliği doğrudan vergiye yansıyor. Suçlanacak olan insafsızca ötv ve kdv ekleyen ithalat rejimidir. X, gerçekten daha donanımlı. Özellikle suspansiyon sistemi çok farklı. Havuz ve roll kapak için söylenen doğru. İşçiliğini hakkıyla yapan yerlerde bu uygulamayı yaptırmak daha anlamlı. Bayilerin önerdiği yerlerin işçiliğinin ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu herkes söylüyor. Mountain top ve Aeroclass olabilecek en güzel ürünler. Ben şahsen x üzerine başka bir eklentiye ihtiyaç duymadım.

    @hakanozkocak9459@hakanozkocak94592 ай бұрын
    • Dostum bu araç ticari vergisi kdv yüzde 20 ötv yüzde 4

      @sarpulker5993@sarpulker59932 ай бұрын
    • Almış olduğuz X modelide eksik donanımlı Türkiye’ye gelmekte. Bagaj taşıma sürgüsü yok, gösterge paneli tam ekran hayalet değil. Vb. Eksik şeyler.. tam donanımla ithalat edildiğinde vergiye yansıyan bir durum yok, buda satıcıların söylediği en büyük yalan. Galericiler full donanımlı Wildtrak’ları ford otosan ile aynı fiyata satmakta.

      Ай бұрын
  • Maximus top ve sızdırmazlık kiti ile hayli kullanışlı

    @gezenbeyazyaka@gezenbeyazyaka3 ай бұрын
  • Aracın yakıt tüketimi nasıl Zeynel bey ?

    @sercanyasn8491@sercanyasn84913 ай бұрын
    • Sürüşe bağlı tabi ama genelde bende şehir dışı 8-9, şehir içi 11 gibi.

      3 ай бұрын
  • slm cok güzel söylüyorsun amarok hakkında neler söyliyeceksin onuda almıyalımmı ? ben uzun zamandır herv iki aracı inceliyorum ilk önceligim ford almaktı ama sonrada fikrim degişti amarok almayı tercih ediyorum ford tan daha iyi geldi bana ic donanım ve özellikleri

    @mustafatapci8905@mustafatapci8905Ай бұрын
  • Tr de eksik donanımlı hali 83 bin dolar tam donanımlı yurtdışı fiyatının iki katı neymiş yüzde 4 ötv hikaye , bayiler cukka ..

    @seascholar5051@seascholar5051Ай бұрын
  • Bu aracin cok fazla sayida satildigi ve satilamaya devam ettigi bir ulkede yasiyorum. Ranger burada 5 farkli donanim ve iki farkli motor secenekleri ile satiliyor. Zeynel Beyin eksik dedigi donanimlar Wildtrak'da bulunuyor koltuk isitma bile, paketin icinde sadece extra olarak kaliteli ses sistemi ve bir kac donanim eksik onlar ise bir ust donanim platinum'da bulunuyor. Ford Turkiye'nin ilgisiz ve sacma politikasi buna neden oluyor. 90'lar da ulkemize ithal edilen Avrupa ve Asya araclari gibi. (bu arada bazi parti yeni rangerlarda elektrik ve diesel enjektor problemleri ortaya cikti kullanci sikayetleri olarak, once Ford gormezden geldi daha sonra garanti kapsaminda degisiklik yaptilar)

    @skyskywetter748@skyskywetter7483 ай бұрын
  • En mantıklısı amarok aventura aynı platform ama daha dolu

    @ahmetseyitoglu9268@ahmetseyitoglu92684 күн бұрын
  • Yol tutuşu nasıl 130 140 ile viraj alınır mı ?

    @ercincotuk3928@ercincotuk39282 ай бұрын
    • Yol tutuşu mükemmel

      @aydnbakr1533@aydnbakr153315 күн бұрын
  • Bu konuda Volkswagen amarok icin cok güzel ilerledi. Hatta Türkiye ozel style plus getirtiler.

    @gezenbeyazyaka@gezenbeyazyaka3 ай бұрын
  • Bir de duble yolda 85, otobanda 95 km hiz siniri da can sıkıcı

    @gezenbeyazyaka@gezenbeyazyaka3 ай бұрын
  • Bu araçlarda çok az ÖTV var yüzde 10 olması lazım abicim alırken faturaya baksan ona göre yorum yaparsın

    @EMEKCIGARDAS@EMEKCIGARDAS2 ай бұрын
    • %4

      @tedeganagondi@tedeganagondi2 ай бұрын
  • Amerikanımsıdır o 😅

    @tureanadol@tureanadol26 күн бұрын
  • inanın garanti dediklerine inanmayın kia mitsubishi volkswagen sıfır araçlarım oldu garantiye sokmadılar bile

    @suleymanaslandag3970@suleymanaslandag39703 ай бұрын
  • Wildtrak almayın diyorsunuz,3 tane wildtrak aldım diyorsun😅

    @user-fr6yq7yl9p@user-fr6yq7yl9p3 ай бұрын
    • Araçlar çok güzel, sorun ford’ta değil. Sorun Tamamıyla Ford Türkiye’de. 2017 almıştım, 2021 de almıştım şimdide 2023 de aldım. 18 ve 21 lerde yurt dışında araçlar ile hemen hemen aynı araçlar geldi onlarda sadece bagaj kapama ve kasa havuzu yoktu. 2023 model araç alırkende Türkiye’ye tek tip araç geldiği ve yeni bir model gelmeyeceği araçlarda 360 kamera olmayacağı söylendi. Fakat bir süre sonra 360 kamera araçlar gelmeye başladı. Bu araçları alacaksanız bunların bilinmesi gerektiği için paylaşıyorum. Çünkü araç tanıtımı yapan diğer büyük kanalların hiç biri Ford Türkiye’nin kullanıcılara uyguladığı bu 2. Sınıf muameleden bahsetmiyor.

      3 ай бұрын
    • Bu yüksek vergi ve sigorta koşullarıyla Ford Türkiye aracın satışından ümitsiz de ondan. Satamayacağı aracı saldı çayıra mevlam kayıra. Bundan bir tane satana kadar üç tane Kuga satar. Kim alır?? Maden yer-yapı şirketleri alır. Vatandaş, esnaf? Showrooma bile gelmez bunun için.

      @tolgakarabykoglu6429@tolgakarabykoglu64293 ай бұрын
  • Wildtrak x mi almayalım yoksa genel olarak ranger mı almayalım ?

    @user-fr6yq7yl9p@user-fr6yq7yl9p3 ай бұрын
    • Wildtrak ve Wildtrak x Türkiye’ye eksik donanımlar ile gelen araçlar. Uzaktan çalıştırma, 360 kamera, full hayalet ekran, karavan çekme modu, çeki demiri, bagaj kapama, bagaj havuzu gibi özellikler Wildtrak iile gelmiyor. Yine Wildtrak x te de bunun gibi yurtdışında standart olarak sunulan özellikler Türkiye’ye gelmiyor. Sorduğunuzda bilmiyorlar, ama ford intermet sitesinde 360 derece kamera 20 bin tl opsiyon yazıyor. Bugün bir paspas setinin 6-7 bin TL lerde olduğu yerde 360 kamera gibi bir opsiyon 20 Bin TL olur mu? Tamam hadi olsun araca ekletelim diyorsun, Türkiye o araç gelmiyor diyorlar. Ee ozaman neden internet sitesinde opsiyon ? Tablet ekranda kararma problemi var, ses var görüntü yok zaman zaman yaşanıyor soruyorsunuz araç daha yeni o yüzden bilmiyoruz yurtdışına soracağız diyorlar. Orjinal aksesuar yaptırmak istiyorsunuz stoklarda yok ödemeyi yaparsanız 2 aya gelir diyorlar. Yav bugün çinden mal getirsen en ucuz kargo ile 2-3 haftada geliyor. Dolayısıyla eksik donanımlı araçlara dünya para ödüyoruz. Wildtrak x alacak olursanız da bir Türkiye’ye gelenlere bakın, birde yurtdışında satılan standart donanımlara bakın. Dediğimi anlayacaksınız. Mesela Wildtrak X de de arka taraftaki hareketli taşıyıcı gelmiyor.

      3 ай бұрын
    • 1.Wildtrak X aldım.360 derece kamera standart.2.Pas pas seti verildi.Hareketli taşıyıcı yok evet.Ancak millet olarak bir aşağılık komleksi mevcut.2.sınıf vatandaş olduğumuz için değil araca eklenen donanımların Ötv de olası artışlara sebep olması sebebiyle fiyatı belli bir yerde tutmak için yapılan şeyler.Şayet karın ağrısı olan varsa bence ford'a değilde ticaret bakanlığına sorsun.@

      @muratazaklifotografmalzeme8128@muratazaklifotografmalzeme81283 ай бұрын
    • Asagalik kompleksi ile alakasi yok, hakkini savunmaktir bunun adi. Bayiler degil mi sifir arac sikintisi varken zorla insanlara bir ton paraya cakma aksesuar satan, boya koruma seramik film adi altinda bir ton harac keser gibi para alan. Bunu savunan, param var alirim diyen tuketici oldugu surecede buna devam edecekler. Bu araclarin OTV orani belli % 4 binek arac degil kamyonet statusunde giriyor bu sebepten ilave donanimla OTV degisimi diye bir sey olmaz alakasi yok, bu aracin uluslar arasi donanimi ne ise o sekilde gelmeli, gecen yanimizdaki mod garaja geldi iki tane wildtrak havuzlugu bile yok tam bir komedi, ozel donanimli model aliyorsun ciplak kasa geliyor.. Kamyonetlerden yuksek OTV alinsaydi kimse 10 milyondan asagiya pikap a binemezdi ulkede. 3.0, 2.8, 2.4 bir suru pikap var. Esas bu araclar OTV avantajli oldugu icin ulkemizde offroad araci olarak neredeyse hic SUV goremezsiniz hep pikaptir, ya da eski SUV lar. Kac tane yeni Land cruiser, yeni Defender, G klass vb gordunuz arazide. Bu pikaplarda OTV cok dusuk olmasina ragmen bayiler talebe guvenerek son 3-4 yilda kademe kademe fiyatlari ucurdu. Raptor da olculerden dolayi Kamyonet sinifina girmedigi icin OTV problemi oldugu soyleniyor ithal edelemiyor galiba su an icin tam bilmiyorum. Ama emin olun 10 milyondan ciksa bizim insanimiz siraya girecek, ki bu sekilde konusuloyor. Bu zihniyetle bbayilerin tuketici odakli davranmasini beklemeyin bize 3. sinif ulke muamelesine devam...

      @erkang2351@erkang23512 ай бұрын
    • @@muratazaklifotografmalzeme8128Bakın siz yazıları okumadan veya video izlemeden yorum yapıyorsun. Kimse Wildtrak X’de 360 kamera yok demiyor bende demedim. 360 kamera Wildtrak’ta yok. Siz Wildtrak X alırken de araştırmamışsın ama ben size anlatayım. Türkiye’ye eksik geliyor. Israrla 360 kamera var diyorsunuz ama o aldığınız aracın standartında, elektrikli bagaj kapama, kasa havuzu, full hayalet ekran, hareketli kayar bagaj sistemi, portatif tavan çıtası gibi birçok standart donanım var. Ve sana bu opsiyonlar gelmiyor. Bak burada sizin hakkınızıda savunuyorum, Türk kullanıcısına yapılan 2. Sınıf muameleden bahsediyorum, distribütörün eksik araç getirmesinden bahsediyorum. Siz o aracı alırken 70-75 bin Euro para verdiniz. Yurt dışında bu araba 40-50 bin euro civarı. Üstelik ülkemizde bu araçtan diğer arabalardan olduğu gibi yüksek vergiler de alınmıyor. Aracın ötvsi %4. Ford çok güzel bir araç üretiyor. Araçlar çok güzel. Ama bize gelen araçlar eksik geliyor, neden ?? Neden biz arabaları Türkiye’de eksik kullanıyoruz, dünya paralar veriyoruz. Wildtrak 360 kamerasız satıldı ama internet sitesinde 20 bin TL opsiyon eklemişler. Sizce 360 kamera 20 bin TL edecek kadar basit birşey mi ? Bugün aracınıza paspas alasanız 6-7 bin TL para istiyorlar. 360 kamera sistemi bir opsiyon olarak eklenecekse eğer en az 100-150 bin TL bir fiyatta olması gerekli. Tamam parayı ödeyelim opsiyonu ekletelim diyorum “ekleyemeyiz araç fabrika çıkışlı kameralı geliyor” deniyor. Tamam kameralı araç istiyorum dediğinizde “360 kameralı araç gelmiyor” deniliyor. Peki neden internet sitenizde opsiyonlu ? Neden bu araçlarda elektirikli bagaj yok ? Neden kasa havuzu yok ? Neden full hayalet ekran yok? Neden çeki demiri yok ? Tablet ekranda çeki demiri modu var ama neden çalışmıyor ? Neden uzaktan çalıştırma yok ? Umarım anlatabilmişimdir ? Yani hak savunmayı ve sorgulamayı karın ağrısı olarak görmeniz gerçekten şaşırtıcı. Zaten videoda eksikleri ve olmayanları anlatıyorum. Tabiki alıp almamak herkesin özgür hakkı, herkesin paşa gönlü, istediğini alır istediğini almaz. Kusura bakmayın uzunca size cevap verme isteği duydum, çünkü konuya bakış açınız beni şaşırttı.

      2 ай бұрын
    • @ hocam benim yorumlari silip ayni cumleler ile tekrar tekrar yorum yazma zahmetine niye girdin anlamadim. Yorum silmek ne alaka ?

      @erkang2351@erkang23512 ай бұрын
  • Elinize sağlık Bunun Raptor olanı acayip olmuş,292 HP gücünde bir araç yapmışlar

    @oguzkisacik6221@oguzkisacik62213 ай бұрын
    • Türkiyeye gelcek mi peki ?

      @sercanyasn8491@sercanyasn84913 ай бұрын
    • Raptor’ların Aks mesafesinden ötürü Türkiye’ye gelmeyeceği belirtiliyor. Tabi neler değişir bilinmez.

      3 ай бұрын
    • @ sanırım onu halletmişler,Nisan ayında satılacakmış diye duydum

      @oguzkisacik6221@oguzkisacik62213 ай бұрын
  • Peçe ye götürün o çevirsin.

    @serdarakcay4086@serdarakcay408610 күн бұрын
  • Gerçek pick-up Dodge RAM REBEL, CHEVROLET SİLVERADO,GMC SİERRA DENALİ,TOYATA TACOMA gibi araçlar dir bence ... Türkiye de satılan pick-up lar mış gibi olanlar

    @ozercakmak9993@ozercakmak99932 ай бұрын
  • HİÇ ALMASAK NE OLUR? HALBU Kİ MARKANIN KÜRESEL GARANTİSİ VAR. OTOKOÇ ?!!

    @h.y.7485@h.y.7485Ай бұрын
  • hilux alın;cebinizde 1 milyon tl kalsın....

    @abdurrahmanolmez8566@abdurrahmanolmez85663 ай бұрын
    • Konfor ve donanım baya fark ediyor .

      @gurkanhasankaya9132@gurkanhasankaya91322 ай бұрын
    • Konfor farkı varmı 2 si arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz🙏

      @BenBen-oe6kz@BenBen-oe6kz2 ай бұрын
    • @BenBen-oe6kz bence ikisini kıyalamak zor. Şöyleki, konfor ve arazi anlamında kesinlikle Wildtrak ama arada fiyat farkı var. Bence Hilux fiyatına göre iyi bir araç. Günümüz pikaplarının arasında Hilux fiyat performans diyebilirim. Hilux almak isterseniz de araştırmanızı tavsiye ederim 2024 sonlarına doğru makyaj gelme olasılığı var.

      2 ай бұрын
    • @ sağolun çok tşk ederim cevabınız için 🙏

      @BenBen-oe6kz@BenBen-oe6kz2 ай бұрын
    • Hilux çok hantal yolda gitmiyor

      @mehmetyesilcimen419@mehmetyesilcimen4192 ай бұрын
  • amerikamsı??? asdasdafs

    @DreamEdit09@DreamEdit093 ай бұрын
KZhead