Новите Деца Индиго, Кристал и Дъга. Защо са тук? - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

2023 ж. 26 Ақп.
85 002 Рет қаралды

През последните 40 години изследователи от цял свят наблюдават нарастващия феномен на нов тип деца, наричани деца от звездни семена или деца индиго. Терминът "индиго" се основава на наблюдението на повишена концентрация на този цвят в аурата на децата, докато "звездни семена" произтича от убеждението, че тези деца са от други планети и са дошли да помогнат на човечеството в тези трудни времена.
Свръхнадарените деца често знаят неща, които не би трябвало да знаят. Често ни изненадват с това, което разбират още от ранна възраст. Тези деца показват необичайни психически способности като телепатия, интуиция, предусещане, телекинеза, дистанционно гледане, телепортация, левитация и междуизмерно съзнание. Въпреки че не всички деца Индиго или Звездни семенца притежават всички тези умения, те имат способността да усещат, когато другите са в нужда и предлагат утеха и изцеление - подобно на шаманите или хора, които са преминали процеси на посвещение или преживявания, близки до смъртта.
Примерите за такива деца не са малко. През 2002 г. Шо Яно - дете на едва 12 години завършил с пълно отличие университета "Лайола" в Чикаго, а шест години по-късно той получава докторска степен по молекулярна генетика и клетъчна биология.
През 2006 г., шестгодишният Айнан Коли от Сингапур, който изговаря първите си думи на двуседмична възраст изнася научна лекция за киселини и алкалоиди.
А през 2013 г. Адам Кърби, едва двегодишен, който четял книги от 10-месечна възраст, станал най-младият член на "Менса", с коефициент на интелигентност 141..
Но от къде идват?
Звездните деца са специални същества, изпратени на Земята от различни части на Вселената, за да помогнат в растежа и развитието на планетата и нейните жители. Притежавайки уникални психически, духовни и извънсетивни способности, те са тук, за да донесат мир, да разрушат несправедливите модели и системи и да доведат до промяна в съзнанието ни.
Те са избрани за конкретна мисия да помогнат на Земята да премине в реалност от по-висока вибрация. Някои Звездни деца разказват, че преди да се родят, те са си избрали конкретните родители, които да им помагат в насочването и подкрепата на тяхното израстване. Така че на практика, ако сте родител на звездно дете, считайте се за късметлия, че сте избрани да играете важна роля в тяхното духовно пътешествие.
Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:
• СКРИТАТА РЕАЛНОСТ
Гледайте историите на известни личности тук:
• НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВ...
Гледайте епизодите на "Заедно за 1" тук:
• ЗАЕДНО ЗА 1
Гледайте мъдрости от вековете тук:
• MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ
Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
Facebook : goo.gl/76ebjk
Инстаграм : goo.gl/CBvouW
Магазин : goo.gl/w5Pf4j
Индиговите деца често са силно интуитивни и психични, но могат да потиснат тези способности, за да се впишат в обществото по-добре, което води до физически проблеми като чести мигрени. Те могат да извършват много задачи наведнъж, понякога с дефицит на вниманието или обсесивно-компулсивно поведение и поради това често са погрешно определяни като имащи ADD или ADHD.
Някои от най-често срещаните черти на децата индиго:
Силна воля с остър ум
Бунтарски дух и неодобрение на властта
Проницателност и иновативно мислене
Силна връзка с природата, животните и растенията
Емоционални и силно експресивни
Понякога могат да бъдат антисоциални
Чувстват се различни, изгубени или неразбрани
Кристални деца
Кристалните деца са следващото поколение звездни деца. Може да разпознаете Кристалните деца по очите им - красиви големи очи, пълни с доброта и любов. Те започват да се появяват на планетата между 1990-2010 г. Аурата на кристалните деца не е непременно опалесцираща, а по-скоро е в цвят октарин - това е цвят, който не е в рамките на типичния диапазон, видим за човешките очи, но вместо това е на различна, по-висша цветова октава. Има нежни пастелни тонове и за нетренирано око аурата на кристалните деца може да изглежда безцветна - оттук и терминът „Кристални“. Високата честота на енергийното им поле обаче е това, което го отличава.
Повечето от тези деца са част от Златния лъч на Въплъщението и Еволюцията, което им дава способността да имат ясновидски и лечебни сили. Те са родени в шестото измерение на съзнанието и имат способността бързо да достигнат до деветото измерение на пълното Христово съзнание и след това да напреднат до тринадесетото измерение, което символизира универсалното съзнание.
#choko #скритатареалност #skritatarealnost
Звездните Деца на Новото Човечество и Излизането от 3D Матрицата - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

Пікірлер
 • Поради някаква причина Ютуб автоматично слага опцията “без коментари” на този епизод. Включвам я вече за втори път и се извинявам за причиненото неудобство.

  CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • Хубаво е да се знае че, звездните също могат да се трансформират. градират..🙂 индиго -кристал -дъга

   Cvetina StoqnovaCvetina Stoqnova3 ай бұрын
  • Мисля че ти си кристал 😉

   petq dinevapetq dineva3 ай бұрын
  • И аз мисля, че Чико е звезден!

   Anna ApostolovaAnna Apostolova3 ай бұрын
  • Ами нормално да спират коментарите та нали ще стигнем до отговори които не бива да знаем нали...?

   Antonio StoqnovAntonio Stoqnov3 ай бұрын
  • Искат да запазят дъгата за недъгави...

   Gigi MigiGigi Migi3 ай бұрын
 • Имам това дете в дома си, но е преливащ и в трите вида. Роден е 1996 и до 8 клас му беше трудно, че е различен. Наистина е благодат да имаш такова дете в семейството. Той беше този, който ми даваше съвети и накрая ме пречупи, да започна да се грижа за себе си и да се опознавам. Благодаря за темата днес.

  Violeta KupenovaVioleta Kupenova3 ай бұрын
  • Благодаря за лоялността ти към нас, Стоянчо, че макар да си болен, отново устояваш на думата и дълга си! 💞🙂Такова хубаво е и името ти-да стоиш твърдо, да устояваш СТОИЧЕСКИ пред всеки проблем! Затова те наричам с името, което носеше и татко, прекрасен, добър човек като тебе! Винаги гледам с интерес твоите клипове-ето дойде ред и на една , нного обсъждана тема! Както и ти казваш, около Втората световна война са родени доста,, индиго"-хора-с виолетовата аура на мъдростта.Има ги и в България! Те са дошли със специална мисия-да творят само добро, да отстояват справедливостта, да помагат безкористно, да даряват обич на всички, а ние знаем, че любовта има най- високата вибрация в полза на Земята! Тези от тях, които са живи, продължават да имат свръхсензитивност, интуиция, телепатия, гадателски и лечителски дарби!Но, те остаряват и ще ги замести новото поколение,, кристални"-и деца,, на дъгата",които носят още по-силни дарби! Защото идват на земята от друг висш свят и от малки проявяват невероятните си умения и мъдрост!Те владеят, освен всичко на ,, индиго"децата, още :телекинеза, телепортация, много висок потенциял интелигентност и прояви на висш разум! С тези способности, те могат да намират с лекота отговори и на най-трудните въпроси, пред които е изправено съвременното човечество!Можем да ги отличим само по дълбокия,👁👁 красив, светъл и топъл💞поглед! С цялото си присъствие, тези чудни създания увеличават многократно положителните вибрации, на Земята! Толкова са ни нужни в❤ днешния объркан и толкова сложен свят, трябва да сме благодарни, че ги има сред нас! А, на тебе винаги ще блсгодарим, че ни даряваш със знания, емпатия и постоянно си наш медиатор с висшия разум! 🙏💞👆🌟🍀🌹👁👥🙂ПОКЛОН!!!

   Емилия МалиноваЕмилия Малинова3 ай бұрын
  • Набор ми е вашия син, при мен нещата също се случваха интересно и сложно.Няма да обяснявам какво се очакваше от мен, защото винаги съм се старал да не се очаква. Пътя на душата е тежък! Тя е млада докато е жива.

   turbo music55turbo music553 ай бұрын
 • Уникално е как се променя светът. ❤️🙏 Любовта расте в нас, и ще дойде момент в който тя ще даде своите плодове.

  UnofficialUnofficial3 ай бұрын
 • На 5 години, та и до ден днешен, любимата ми песен е "Цвят лилав" на Ирина Флорин. Не знаех, че съм индигово дете, докато майка ми не ми разказа за това, бях още тийнейджър. Тя дори днес държи лекции за това как да отгледаш индигово или кристално дете. Наистина майка ми не съм я избрала случайно, тя ми е пътеводител. Като дете не бях точно аутсайдър, а просто бях много различна и невинаги се вписвах, трудно ме разбираха. Заради изостреното ми чувство за справедливост ме набеждаваха, че само споря и вечно се хвърлям да защитавам и не пускам. А днес съм магистър по човешки права. Като дете доста сънувах и знаех за някои неща от сънищата. Вече като осъзнат човек са научих да ги направлявам. Радвам се да виждам такова съдържание в Ютуб и се гордея, когато млади хора работят за просветление на други млади хора, най-вече за децата. Благодаря за това, което правиш!

  Yu. MarkovskaYu. Markovska3 ай бұрын
 • Благодаря ти за великолепното видео. Освен звезните деца има и звезни души, които също помагат за вдигането на вибрацията на Земята.

  Десислава ДимитроваДесислава Димитрова3 ай бұрын
  • Да правят го

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • Благодаря за всичко, което правиш за нас Чоко! ❤️Чудесен епизод.

  Елица БаненскаЕлица Баненска3 ай бұрын
 • Много вярно! Дано повече хора осъзнаят информацията от това видео. Аз съм Индиго! Интуицията никога не ме е подвеждала. Контролирам мислите си. Защото това, което мисля и казвам, става реалност. Тези деца не могат да изпитват завист и злоба.

  nelly nails artnelly nails art3 ай бұрын
  • Благодарим ти

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • Браво прекрасно съвършено

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
  • Здравейте! Не зная от кой вид съм, отдавна не съм дете, но когато бях 12 годишна, забелязах че когато си помисля нещо и то непременно се случва:дядо ми живееше в САЩ и си пишехме, прибирайки се от училище аз знаех, че ще има в пощата писмо и винаги беше така, а нямаше как да предвидя!?!?!?И още нещо :ако се припизная в някого, най-късно след 5 мин. го срещам.... Все още не мога, да си го обесня, а вече съм на 61 г. 😮

   СНЕЖАНКА ХРИСТОВАСНЕЖАНКА ХРИСТОВА2 ай бұрын
  • Къде мога да ди измеря цвета на аурата

   Dani ZhechevaDani Zhecheva2 ай бұрын
  • @Dani Zhecheva Аура Камера София. Пътува и до морето лятото, в Созопол си направих такава и ти праща и имейл със информация според твоята аура. Аз бях индиго когато я мерих и беше много интересно. Имай в предвид че може да се промени аурата. Интересно ще е пак, в този етап на живота, да си направя нова. Има фейсбук страница за човека. Готин е. Правят и медитация.

   Denitsa GeorgievaDenitsa GeorgievaАй бұрын
 • Страхотна тема,Чоко,имам едно такова дете в домът си,моят внук,който е роден в 1996г.Такава доброта излъчват очите му,а и цялата му душа….В училище бяха му сложили етикета”Аутист”,имаше много проблеми с другите деца….Сега завърши висшето си образование!След това предаване съм вече сигурна,че той е “звездно дете”,благодаря на Бог,че е избрал да се роди в нашето семейство!

  Varban VarbanovVarban Varbanov3 ай бұрын
  • Ами, те и за мен така мислеха и какво ли още не, но ето ме - с висше образование и съм млад учител!

   Simona VargSimona VargАй бұрын
 • Много благодаря за това видео, дано повече хора се припознаят ❤️ За себе си знам, че съм кристално дете и още нещо, но способностите ми започнаха да се развиват след като се роди синът ми, а той е дете на дъгата 🌈 Няма по-голямо щастие от това да имаш такова дете до себе си, то те държи постоянно в уникални вибрации, пожелавам го на всеки. Те знаят доста интересни неща, създават невероятни чудеса. Мога да ви разкажа много 😊

  Desi KostadinovaDesi Kostadinova3 ай бұрын
  • Благодаря ти

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • Йорданка ТаневаЙорданка Танева3 ай бұрын
  • Би ли разказала малко повече за способностите ви

   kaloqnDMkaloqnDM2 ай бұрын
  • @kaloqnDM не се чувствам готова да разказвам с много подробности пред непознати, мога само да кажа, че се проявява телепатията, ясновидство - усещане на енергията около хората и дори картини от тяхната реалност. Малкия, той просто е творец ❤️

   Desi KostadinovaDesi Kostadinova2 ай бұрын
  • Ще бъдат интересни вашите преживявания и спомени с уникалното ви дете от друга планета! Пишете, моля! ❤

   Nina NaidenovaNina Naidenova2 ай бұрын
 • Радостно е да чета, че звездните семенца са се разпознали тук в това описание. Аз също съм една от тях. Знам колко е тежка вибрацията на земята за тези крехки създания особено в детската възраст. Аз още от 5г. казвах на моята родна майка, че искам да си ходя у дома (т.е. не се чуствах никак удобно в това измерение). Сега се справям прекрасно, сплотявам се с будни други звездни семенца и живея мисията си, встъпила съм в силата си съвсем отговорно. Готова да предам щафетата на идното, по-добро поколение. ✨✨✨

  Magi KamburMagi Kambur2 ай бұрын
 • Благодаря Ви! Продължавайте да събуждате хората! ❤

  Pavlina AngelovaPavlina Angelova3 ай бұрын
 • Здравей Чоко епизода беше много хубав, направил си го въпреки че си се разболял, пожелавам ти бързо оздравяване.❤️

  Bojin GeorgievBojin Georgiev3 ай бұрын
  • Благодаря ти

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • ​@CHOKO пожелавам вам ти прекрасно подходящо предназначено уздравяване и успешно от рас

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • Промяната е неизбежна и е естествено да започне от децата. Ниските вибрации са присъщи на сапиенса, но благодарение на вродените любознателност и състрадание той расте духовно. Макар че съм на 66 имам чувството че съм на 666. Толкова дълъг път изминаха,много научих и още се уча. Благодаря на всички будни хора ❤️❤️❤️. Помагате ми по леко да приемам лошото, с вяра в доброто. Защото жестокостта, завистта, егоизма са все още много силни и ежедневно убиват много...

  Svetla JanskaSvetla Janska3 ай бұрын
 • Много интересно видео за пореден път ! Признателност и благодарност Чоко ! 🙏 Иска ми се да засегнеш във видеата си ,нашата тракийска връзка с древните цивилизации... древния ватански език и великите души ,раждали се на българските земи. Иска ми се да засегнеш темата за апостол Павел и проповядванията му по наще земи ,за интересните факти около Йоан Кръстител и мистичната връзка на България със всичко това! Благодаря предварително! 🙂 Има много какво да се каже ...

  ГабриелГабриел3 ай бұрын
 • Здравей Чоко! Много интересно видео! Нямаме търпение да видим какво сте подготвили с екипа ти! Успех на канала!

  Ели КикотЕли Кикот3 ай бұрын
 • С признателност и любов към твоята работа!

  Людмила b ВълеваЛюдмила b Вълева3 ай бұрын
 • Благодаря ,че ни споделяте такива информации, за да опознаем повече себе си и как да посрещнем новото , за което не всичко знаем. 🙏

  Emili DertiliEmili Dertili2 ай бұрын
 • Чоко ,благодарим за предаването и за волята да не се отказваш и да следваш вдъхновението си ! Чудя се обаче тук от доста време ,защо деца индиго не виждаме на ръководни постове в управлението на държавите или други ръководни длъжности ,нали индиго децата затова са дошли на Земята, те са бунтарите ,а някак са се покрили. Защо ли е така ? Имаш ли обяснение ?

  Mariynna PetrovaMariynna Petrova3 ай бұрын
  • Защото имаше нужда да е предназначено да е така и не знам дали Чоко има обесниение затова

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
  • Тука сме ,ще се съберем и ще направим всичко заедно. За това ви моля да ми пишете.

   Ekaterina GeorgievaEkaterina Georgieva3 ай бұрын
  • Chudesna konstatacia, Mariynna! Moiat otgovor e: zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Celta im e duhovnostta, duhovnoto usyvyrshenstvane, koeto povishava vibraciite.

   Emily GarnevEmily Garnev3 ай бұрын
  • ​@Emily Garnev защото имат по интересно подходящо опцио предназначения за тях чрез техните таланти

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
  • @Emily Garnev но нали рибата се вмирисва от към главата, от там би трябвало да се започва според мен

   Mariynna PetrovaMariynna Petrova3 ай бұрын
 • Прекрасен епизод!Благодаря!Може би сте гледали беседите с кристалната дете Дария от Варна ?Има ги тук в KZhead.

  Monk MarionsonMonk Marionson2 ай бұрын
 • Да, аз се определих като кристално дете, а моите деца са на дъгата с които се гордея! И всеки ден взаимно се променяме и се учим.! Надявам се към по добрите си същности.!

  Silviq NedqlkovaSilviq Nedqlkova3 ай бұрын
  • Огромна е отговорността и явно има доста заблуди за разбиване.Най-вече егото да се върне към целостта !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
 • Благодарим за прекрасната работа,както винаги интересно и обогатяващо видео.Благодарим,че ви има.

  Петя АсеноваПетя Асенова3 ай бұрын
 • Благодаря за информация за новите деца на Планетата ни. Те са малки Звездички, те пускат искрички, лъчи и осветяват Целия свят! И разпалват всички нас за Живот, пълен Красота и Съвършенство! Нали за такъв Живот сме създадени, всички Човешки Същества. Щом Бог Отец - Творец на цялата Вселена и на нас, значи сме с Неговия Произход и сме Част от цялото Му творение, частица сме от Бога и от Вселената.

  Olga IvanovaOlga Ivanova2 ай бұрын
 • Ще се радвам, ако всеки осъзнае себе си с частица от това видео. Бъдете отдадени на личностното си развитие и слушайте сърцето си. Желая ви много здраве и успех в това което правите за вашето развитие, а също и единението към което се стремим.

  Silviq NedqlkovaSilviq Nedqlkova3 ай бұрын
 • Приветствам те и благодаря за всичко ,което ни представяш.Много ценно и важно за нашите знания.

  Lidiya KuzmanovaLidiya Kuzmanova3 ай бұрын
 • Благодаря за видеото Моята внучка е кристално дете Успех, продължавай да събуждаш хората ,това твоята мисия !

  Svetlana YankovaSvetlana Yankova3 ай бұрын
  • Велико

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • Момичетата могат само да се събуждат,но и да се избягва възпитанието ( опростено момичетата не се възпитават), а и е огромна отговорността на тези ,които се хвалят .Тепърва има много да "четат" !!!

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
 • Житейската мисия, да, това е спуснато от горе, да ни промени и да ни направи по добри. Отдавна се говори за огледалните деца, мисля че това е същото. Аз съм виждала и почувствала силата на такова дете. Благодаря Чоко, видеото беше супер!!

  Lyudmila TodorovaLyudmila Todorova3 ай бұрын
  • Благодаря ти

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • Те са над 200 типа ! Само звездните са 100 типа мин !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
 • Поздрав от едно кристално дете. Супер видео! Продължавай да търсиш, да учиш и да развиваш себе си!

  Thea V.T.Thea V.T.2 ай бұрын
 • Поздрав от индиго , хубаво е това, което правиш. Успех и светло бъдеще.

  Anelia SergioAnelia Sergio3 ай бұрын
 • Прекрасно видео!Днешното общество има огромна нужда от тези звездни същности за стигнем до така бленуваното единение!!! За да разберем най после откъде идваме, за какво сме тук и къде отиваме??

  Silviq NedqlkovaSilviq Nedqlkova3 ай бұрын
 • Много ценна информация,благодаря ти Чоко.Аз определено съм от втория вид деца кристални.Поздрав от мен и много успехи.🙏💜🥰

  rumi milkovarumi milkova3 ай бұрын
 • Поклон и Благодаря и аз също! Бързо оздравяване. Би било чудесно, ако засегнете и дълбоката мъдрост на богомилите в някоя от темите. Това е наше богатство, което сме дали на света... Благословени да сте целия екип!

  Svetoslav Stoyanov ArtSvetoslav Stoyanov Art3 ай бұрын
 • Аз до колкото знам най- дълбоко е в историята, ще се радвам да гледам един епизод за това защо няма дървета на над 500г, въпреки че могат да оцеляват.

  Shef YamakShef Yamak3 ай бұрын
  • Много правилно . Дърветата са мъдреците на Земята !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
  • има по света единични ,преди метала дървесината е била основата на уредите .

   ana дианаana диана2 ай бұрын
 • Все едно видях себе си,явно не случайно синия цвят ми е любим, припознах се от тези хора,.поклон и благодаря.❤️🍀🙂

  Ива МинчеваИва Минчева3 ай бұрын
 • От известно време имам голям интерес към канала"secret origins"... днес интуитивно разбрах кой го е създал. Thank you for it.

  Aleksandra TomovaAleksandra TomovaАй бұрын
 • Прекрасна тема, благодаря много!💙

  TANYA DE MARTANYA DE MAR3 ай бұрын
 • Аз мисля че съм от звезните деца.Така го чуствам.Благодаря ти за този специален епизод за мен.💕🇧🇬❤💋🍀

  Zlatka KarabashevaZlatka Karabasheva3 ай бұрын
  • Прекрасно

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • Винаги съм знаела, че нямам нищо общо с родителите си, ако не си приличахме визуално, бих си помислила че съм осиновена 😅 Имам силно чувство за истина и справедливост и съм промяната, от която мисля имат нужда хората около мен, дори някой път по-лошия начин да го постигна, пример: давам на някой урок, нека след това не ме харесва, не е проблем, важното е да се развие и да разбере грешката си, нека бъде по-духовен и правещ добро 😊

  Zhivka ToshkovaZhivka Toshkova3 ай бұрын
 • БлагоДаря🙏🙏ценя труда ти🙏🙏мисля че ти си едно от тези деца🦋🌈💜аз съм индиго🤗Уважение и поклон за работата ти🙏🙏

  Neli BorimechkovaNeli Borimechkova3 ай бұрын
 • Благодаря за информацията! Много бих искала да кажете нещо и за душите, които не са приети от родителите си и майките им са направили аборт по желание! Дали е възможно на по-късен етап тези души все пак да се въплътят и да срещнат "убийците " си?!😢

  giotto sofiagiotto sofia2 ай бұрын
 • Обичаме Ви и много интересно предаване правите ! Благодаря Ви!

  Тодорка КовачеваТодорка Ковачева3 ай бұрын
 • Много трудна мисия имат тези деца! ❤

  Gally NikoleGally Nikole2 ай бұрын
 • Прекрасен епизод! Благодаря Чоко!

  Rosica KaraivanovaRosica Karaivanova3 ай бұрын
 • Благодаря за прекрасното видео! Дадохте ми отговорите на доста въпроси❤

  Ina NedevaIna Nedeva2 ай бұрын
 • Здравейте Велик е Създателя Никой не е по велик от него и слава Богу Благодаря сърдечно Радвам се че ви слушам

  Natasha AngelovaNatasha Angelova3 ай бұрын
 • Много добро видео! Благодаря Ви, че малко по малко ни събуждате. Поклон!

  dimitar vasilevdimitar vasilev3 ай бұрын
 • Прекрасно💙 Ще ми е интетесмо темата за Светлиия език. Благодаря!

  Svetla YordanovaSvetla Yordanova3 ай бұрын
 • Благодаря Чоко за много интересната тема, за децата индиго и кристалните деца. Но не бях чувала за дъговите деца. Отдавна исках да науча по подробно за тези интелегентни деца. Попаднах случайно на видеото, за което съм много доволна. Винаги правиш много интересни видеа. С нетърпение очаквам следващото видео,на каквато и да е тема Сигурна съм, че отново ще ни изненадаш. Благодаря от сърце, за твоя труд и желание да ни просветлиш поне малко. 😇💫🌹🌹🌹🍀🍀🍀👍. ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ. 🍀🍀🍀🍀🍀🐞☺️.

  Емилия ЖелезароваЕмилия Железарова3 ай бұрын
 • Хубава тема,имаш невероятен прочит бих желал да чуя гласът ти в -сто-ри тел-- някое произведение на Ремарк :) или на Майкъл Нютън “Пътят на душите” примерно. Успех.

  yanko yankovyanko yankov3 ай бұрын
 • С благодарност и любов за споделеното времето и знание 🙏🤍

  Asya AsenovaAsya Asenova3 ай бұрын
 • Много приятен епизод ! :) попринцип не виждам аури но имам приятелка която съм виждал как направо свети в лилаво! да оздравяваш по-бързо!

  Ивайло СтояновИвайло Стоянов3 ай бұрын
 • Благодаря за клипа ...всяка една дума е абсолютна истина ...поклон 🙏

  МихаилМихаил3 ай бұрын
 • Любов и благодарност! Много ценно видео!❤❤❤

  Djemalie KotchevaDjemalie Kotcheva2 ай бұрын
 • Докато говореше за децата кристал се разплаках, явно съм едно от тях! Докосна душата ми. Благодаря ти ❤

  НибируНибиру3 ай бұрын
  • 😄

   Galena GeorgievaGalena Georgieva3 ай бұрын
 • Имам чувството че аз съм късно осъзнатото космическо дете на 21век в човешки образ.Почти винаги неразбран за жалост.Дано само не съм прав че съм последния звезден прах!!!

  Добромир РусевДобромир Русев3 ай бұрын
  • Ние винаги чуваме реалността .Но това е толкова простовато и наивно и го отхвърляме.Самозаблуждаваме се и отхвърляме. Та просто се чуй какво отхвърляш и го направи и скоро ще промениш реалността. Също препоръчвам слушане на аудио книги или лекции за тема как да изградим автентичният си Аз -образ или просто да сме истински !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
 • Роден съм 1995г и от 17 годишен започна моето по-осъзнато духовно и личностно пробуждане, но още като дете изпитвах (изпитвам и до днес) всички белези на децата Индиго, както и тези на Кристалните деца. Дали е възможно да се е получил микс между двата типа души у някои хора? Благодаря ти за поредния прекрасен епизод, Чоко! :)

  Jan Klod Van DamJan Klod Van Dam3 ай бұрын
  • Възможно е

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
  • Дам, Преходен тип , събуждаш се ! Добре :) КАкво те кара да си себе си !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
 • Досега не съм срещала деца за които ни разказахте,да се надявам да се докосна до такива от близо. Темата ,която бих желала да чуя е телепортация!

  simona monevasimona moneva3 ай бұрын
  • Значи един път сънувам че съм в Провадия после в коридора в дома си и и после се събуждаждам в дома си в в спалнята си и ходя до коридора в после пипам един от пръзорците и чак тогава разбрах че сънувам

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • Невероятен филм. Благодаря ти. Познах себе си в кристалните . С удоволствие следя всички твои филми.

  Daniela MerdzhanovaDaniela Merdzhanova3 ай бұрын
  • ❤️

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
 • Благодаря за това видео! Много полезно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Betty AposBetty Apos3 ай бұрын
  • Благодаря

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • Здравей, Чоко. Аз съм индиго и имам много добра развита интуиция и пророчески сънища😊

  Mihail TodorovMihail Todorov3 ай бұрын
  • Благодаря ти, че сподели!

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • ❤️

   Zornitsa KostovaZornitsa Kostova3 ай бұрын
  • @CHOKO ❤️☺️

   Mihail TodorovMihail Todorov3 ай бұрын
  • Индиго имат огромна воля и са прекалено напористи .По скоро си преходен ... или подобно !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
  • @tonybadams1 напротив. Една жена чете акашовите записи и ми каза, че душата ми идва от планетата Нихал. Откъдето идват индиговите деца.

   Mihail TodorovMihail Todorov2 ай бұрын
 • Много благодаря за уникални епизод от много дълго време го чаках Много си заслужава много як😊😊😊

  Ani VeselinovaAni Veselinova2 ай бұрын
 • Успех в мисията, звездни приятелю!

  Мария ЛевронМария Леврон3 ай бұрын
  • Споко още баланс на провали и успехи го ползват

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • Много интересна, любопитна тема. Дори за размисъл! Защо, от къде, как!

  Nina NaidenovaNina Naidenova2 ай бұрын
 • Благодарим ти за прекрасния епизод. Оздравявай бързо.

  Пейчо ПейчевПейчо Пейчев3 ай бұрын
 • Явно съм индигова бабичка - влизам напълно в параметрите😊

  Krisa KanchevaKrisa Kancheva2 ай бұрын
 • Много добре подредено видео. Браво Чоко!

  Дилян АтанасовДилян Атанасов2 ай бұрын
  • Благодаря ти

   CHOKOCHOKO2 ай бұрын
 • Аз съм индиго и имам силно развита интуиция. Черпя информация от акашовите полета. Пиша книги въз основа, на сънища и информация, която получавам. Мога да виждам и ефирното поле, така нареченият етер. Пътувам астрално по време на сън. Като го правя неволно. Не заспивам с такава цел. И от сън регресия знам от кое съзвездието идвам и че там има планета. Две години по-късно, астрономите откриха такава във същото съзвездие.

  Ай. Джи. ЛилитАй. Джи. Лилит3 ай бұрын
  • Всички хора пътуват астрално на сън

   Wild &FreeWild &Free2 ай бұрын
  • Дяволът заблуди 1/3 ангелите, а колко по- лесно човека! Като не познават задълбочено писанията, с всякакви теории, философии, езически вярвания и внушения ще бъдат подвеждани да вярват в неистини! Като отхвърлиха Пътят , Истината и Живота биват улавяни в мрежите на лукавия, издигайки своето его, смятащи се изключителни, без да търсят освещението от Бога, смирението, борбата с греха чрез Неговата сила, а емоции, окултизъм и връзка с духове, представящи се благодетели, но всъщност са самите демони! Жалко че могат да бъдат завинаги погубени, ако не се върнат при източника на вечния Живот! " Ето що е вечен живот - да ПОЗНАЯТ Тебе, единния и истинен Бог и Исуса Христа, Когото си изпратил! "

   Mariya RashevaMariya Rasheva2 ай бұрын
  • @Wild &Free Не всички осъзнават какво сънуват и какво им се случва. :) Нито разгадават информация, която им се пуска чрез сън.

   Ай. Джи. ЛилитАй. Джи. Лилит2 ай бұрын
  • 😂😂😂

   Grisha NedyalkovGrisha Nedyalkov2 ай бұрын
 • Тези Деца се появиха още през 1970 година.Не че завършват по-рано училище и университет, ами правят неща в разрез с действащите физически закони, като с енергията на погледа си възпламеняват сгради, коли и други големи обекти. Тях няма какво да ги поощряват родителите им или учителите им, просто всички се страхуваха от тях , без да разсъдят че силата, която е в тях се проявява само при наличие на някаква дръзка Несправедливост. Вместо да премахнат тези несправедливо неща, те ги затвориха в САЩ зад решетки като опасни престъпници.Мисията, която са имали, вече са я изпълнили.И ще се раждат нови и нови .Винаги Висшите Селения са помагали на хората да напреднат, като са отваряли очите им да гледат на Света от друга, по-правилна Перспектива. Енох,Моисей, Елиас, Дева Мария Йоханес също не са от нашето Сътворение, а от по-старо такова и бяха дошли да помогнат на Човечеството договорени от Бога.Всеки , който няма гроб и напуска Земята жив издигайки се нагоре противно на физическите закони , не принадлежи към Човешката Раса.Наречете ги Звезден Човек, Гражданин на Висшите Селения , Служител на Бога, Представител на по-старо Сътворение..Все едно ! Дали е в образ на Дете, Мъж или Жена - също е без значение.Тялото е все едно - само една дреха, една обител на Душата(Нашата самоличност, която е обител на един Божествен Дух.Когато се промени взаимоотношението, като се активира Дъхът (който става обител на Душата и ТЯ на Тялото - тогава физическите закони не действат.

  Nicola NickNicola Nick3 ай бұрын
 • Благодаря ,беше чудесно. Успех в другите начинания.

  Zdravka MitrevaZdravka Mitreva2 ай бұрын
  • Благодаря ви

   CHOKOCHOKO2 ай бұрын
 • Прекрасно видео отново. Благодаря ти. Моля те направи още по темата. 😊

  Svetla KushevaSvetla Kusheva3 ай бұрын
 • Благодаря ви! 🙏🙏🙏Много успех!

  Maria MihailovaMaria Mihailova2 ай бұрын
 • Ти Си едно от тези деца, Чоко!🤗🙏

  Яна ГеоргиевЯна Георгиев3 ай бұрын
 • Благодаря ти !Беше прекрасно!Здравей ти желая! НИЕ сме повече ❤️

  Petia HristovaPetia Hristova3 ай бұрын
 • Благодаря~ Благодаря! Благодаря!!! Работя по темата"Академия Когиталност и децата на Новото време" и това видео ми е изключително полезно! Това е новото "нормално" и ние сме в дълг пред тези деца - да ги разбираме и подкрепяме, защото всяко едно от тях е огледало на еволюцията на Човечеството! А така и те са наши Учители, за да осъзнаем пък ние кои сме! Поклон и Благодаря!

  Neli Mladenova NikolovaNeli Mladenova Nikolova3 ай бұрын
 • Аз съм индиго . Прекрасен епизод за пореден път 💙

  Veselina BenVeselina Ben3 ай бұрын
  • По скоро преходен !

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
 • Благодаря много 🙏 Кога ще се срещнем на живо?

  Dora ZhelevaDora Zheleva3 ай бұрын
 • Благодаря❣️!!!Кратичко и Прекрасно....искам да вървим към Любовта🕊️!!!

  Юлия ДжокинаЮлия Джокина3 ай бұрын
 • Blagodaria, Choko, za dobre vyrshenata rabota na po-visoki vibracii! Tozi tip hora ne sa i ne triabva da sa pod svetlinite na projektorite v publichnoto prostranstvo, zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Tiahnaya cel e duhovna. Te triabva da rabotiat tiho, nenatraplivo, postoianno, mydro, s argumenti, celenasocheni kym cennostna sistema i moralni dobrodeteli.

  Emily GarnevEmily Garnev3 ай бұрын
 • Благодаря ТИ ЧОКО ТИ СИ ЕДНО ОТ ЗВЕЗДНИТЕ СЕМЕНЦА❤️

  Emiliy VasilevaEmiliy Vasileva3 ай бұрын
 • Единствения проблем е, че Земята не се върти. Ако има такива деца, е много хубаво!

  Plamen PetrovPlamen Petrov3 ай бұрын
 • Благодаря ти СНОКО много ме вълнуват тези теми

  Ваня ВеликоваВаня Великова3 ай бұрын
 • Отнякъде знам,че индиго,кристал и дъга идват на етапи като подготвителни за човеците. Сега за големият преход обаче, идват не само дъга а и диамантени деца заедно с още много-много други едновременно. Ще е прекрасно да осветим и узнаем повече и за тях❤

  Miss MarchMiss March3 ай бұрын
 • Не е важно каква е темата, важно е да се стреми към истината. А истината е най- първо многопластова, после мистериозна необятна, безгранична... тя е едно от най- важните неща на този свят! Хората трябва да си дадат сметка ,че тя е нещо много важно и сам трябва да извоюваш и натрупаш в себе си. Да станеш жива истина спрямо хората, спрямо света ,спрямо аза ти. Никой няма да ти я каже по БТВ или ББС или в научно списание.. това е все едно да чакаш да придобиеш търпение без да си си го изработил сам :Д ПП - Когато говориш за новите деца си сложил Анакин, а той стана Вейдър :)

  MurtagonMurtagon3 ай бұрын
  • Случайност?

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
  • Подходящо опцио предназначение в действие чрез талант от колкото случаиност

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
 • благодаря ти стояне с нетърпение ще очаквам следващото ти видео бьди жив и здрав

  Бойка ДъскареваБойка Дъскарева3 ай бұрын
 • Моля направете клип за велесовата книга.Много е важна за българите.

  peghk rubskpeghk rubsk3 ай бұрын
 • за тях не може да има етикет и шаблон някой имат по малко но част от това ,,индиго" и доста сме незапознати с отвъдното колкото и да ни се иска да го знаем .Най важното е в живота ни за нищо да няма лъжа и тогава има и Божата благодат .Баба ми който имаше 5 деца ми каза че децата който сега се раждат (1985г.беше детето) са с по умни очи от децата преди години ( 1940г . на тези години е свидетел тя ) .

  ana дианаana диана2 ай бұрын
 • Прекрасно видео ! Благодаря !❤

  MariaMaria3 ай бұрын
  • Съгласен. Хубаво излъчване и прекрасни очи. Мисля, че има нещо специално в тях, като това, което се описва в предаването 🙂

   The X filesThe X files2 ай бұрын
 • Поклон и благодаря !!!

  Tinka ObretenovaTinka Obretenova3 ай бұрын
  • ❤️

   CHOKOCHOKO3 ай бұрын
 • Благодаря! Бързо оздравяване 😃

  Petranka PenevaPetranka Peneva3 ай бұрын
 • По тази тема бихте ли добавили и децата аутисти, те също са свързани по някакъв начин с еволюцията ни :) деца с високо функционален аутизъм. Като възрастни, като погледнем в исторята са поставяли началото на цели нови епохи. Научна, технологична и разбира се в изкуството. За мен тези деца наистина са пратени с мисия. За съжаление аутизма в редки случаи е високо функционален, но 1 от 10 да кажем е наистина феноменален свръх човек.

  Jaklin GeorgievaJaklin Georgieva3 ай бұрын
  • Много добре мислиш. Всичко е свързано по определен начин. Всеки притежава нещо специално, понякога сме добри, в други случаи лоши. Винаги има равновесие. Най-трудно се оползотворя потенциал. Не е лесно ако имаме способности, освен ако не ги приемем положително. Важното е да сме добри хора. Ако се потопят в очите ви, виждам една красива тъга, бушуваща като ураган с високи вълни, заливащи кътче от брега на твоята душа. Гледаш нощем звездите, събуждащи сълзите, но накрая остава само една усмивка, затоплящо сърце както слънце се вкопчва с изгрева като надежда 💙🌞

   The X filesThe X files2 ай бұрын
 • От дете се чувствам различна.. Бях трети клас когато се чудех защо съм толкова различна от съучениците си. Не можех да играя като тях. Изглеждаше ми много наивни а те ме мислеха за човек който не иска да играе с тях. А аз си мисля само за музика . Пеех и когато свърши песента виждах как мълчат и онемяват. Докато не се отърсят и да започнат да ръкопляскат. Усещах някаква силна пареща Любов идваща от Небето.. И знаех ще трябва да я покажа на хората .. бях малка и усещах тази силна любов идваща от горе и понякога ми пареше около мен от тази енергия. Дори ме болеше.. Имам красиви големи кристално зелени очи..

  Vaniq KolevaVaniq Koleva3 ай бұрын
  • това ми го беше казал един който много хубаво пее и е музикант . Всеки се ражда с талант с който да работи през живота си и изпълнели се това живота му е най щастливия и най големия майстор е .

   ana дианаana диана2 ай бұрын
 • Прекрасно видео. Благодаря Ви!

  Diana GandevaDiana Gandeva2 ай бұрын
 • Благодаря!💖💖💖🌈🌺

  Yanka KyuchokovaYanka Kyuchokova3 ай бұрын
 • Чоко преди няколко години гледах видео на Дария - кристално дете от Варна ! Ще е интересно да поговориш с нея , но и не само ! Търси такива деца , за да научим от тях какъв свят искат да създадът! Това е много важно за хората, които са забравили с каква мисия са дошли на земята ! Направи такова видео ! Трябва да си припомним , за да направим планетата си едно по-добро място за живеене !

  Nikolai KunchevNikolai Kunchev3 ай бұрын
  • И на мен ми е много интересно какво стана с това момиченце, напоследък не се чува нищо за нея. Моля те Чоко ,направи епизод с нея ,дори и съвсем кратичък.

   Mariynna PetrovaMariynna Petrova3 ай бұрын
  • Подкрепям!

   Flora IlievaFlora Ilieva3 ай бұрын
  • CHOKO може ли? Да питаш тази дария иска ли? да участва в твое видео

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
  • Така е ,наистина е кристално дете.

   Ekaterina GeorgievaEkaterina Georgieva3 ай бұрын
 • Глупости винаги е имало и ще има различни, знаещи и можещи....Сега през новото време всичко се преувеличава

  Роси НочеваРоси Ночева2 ай бұрын
 • От десетилетия виждам аурите на хората и досега никога не съм виждала някой с индигова аура ,с кристална също ...може би ,едва двама души с бяла до светло виолетова аура ...останалите масово са жълти ,сини , зелени и червени ...Честно ,с годините съм се надявала ,че ще срещна истински духовен водител и ще го позная по аурата ,обаче ,досега само ПСЕВДО ( от това което виждам ,не могат да ме излъжат ). Очаквам с нетърпение това ,което сте ни подготвили ! И Благодаря за Светлината ,която даваш на родените в тъмното !

  Galina AlexievaGalina Alexieva3 ай бұрын
  • Повярвай за да го видиш

   Yanislav DelchevYanislav Delchev3 ай бұрын
  • Аз не виждам аури ,но преди 10 год викам на еда майка ,я какви карсиви виолетови очи има това дете. А тя кафяви са ! Погледах и да бяха кафяви ,но аз не вярвах ,че са и затова ми се виждаха виолетови .

   tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
  • кой цвят какво е за човека

   ana дианаana диана2 ай бұрын
 • Аз съм от кристалните😊 Аз открих много неща в тях които ни свързват😅😅😅

  Ati ShabanAti Shaban2 ай бұрын
 • Браво!

  Brave HeartBrave Heart2 ай бұрын
 • Братле благодаря ти винаги съм знаел че не съм сам , от малък подарявам усмивки , и презареждам околните , превръщам всяко зло в любов и не спирам да благодаря за всичко най-вече за трудните моменти , защото те са за силните хора , господ е велик , благодаря ти за това което правиш заедно за едно с нас , Бог пред нас и ние след него , Божието слово пазим🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  venelin tzetzov georgievvenelin tzetzov georgiev3 ай бұрын
  • 👏🏻👏🏻👏🏻🫶

   Beautifull LadyBeautifull Lady6 күн бұрын
 • Choko може да направиш група за звеадните деца :)

  tonybadams1tonybadams12 ай бұрын
KZhead