Новите Деца Индиго, Кристал и Дъга. Защо са тук? - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

2023 ж. 26 Ақп.
102 750 Рет қаралды

През последните 40 години изследователи от цял свят наблюдават нарастващия феномен на нов тип деца, наричани деца от звездни семена или деца индиго. Терминът "индиго" се основава на наблюдението на повишена концентрация на този цвят в аурата на децата, докато "звездни семена" произтича от убеждението, че тези деца са от други планети и са дошли да помогнат на човечеството в тези трудни времена.
Свръхнадарените деца често знаят неща, които не би трябвало да знаят. Често ни изненадват с това, което разбират още от ранна възраст. Тези деца показват необичайни психически способности като телепатия, интуиция, предусещане, телекинеза, дистанционно гледане, телепортация, левитация и междуизмерно съзнание. Въпреки че не всички деца Индиго или Звездни семенца притежават всички тези умения, те имат способността да усещат, когато другите са в нужда и предлагат утеха и изцеление - подобно на шаманите или хора, които са преминали процеси на посвещение или преживявания, близки до смъртта.
Примерите за такива деца не са малко. През 2002 г. Шо Яно - дете на едва 12 години завършил с пълно отличие университета "Лайола" в Чикаго, а шест години по-късно той получава докторска степен по молекулярна генетика и клетъчна биология.
През 2006 г., шестгодишният Айнан Коли от Сингапур, който изговаря първите си думи на двуседмична възраст изнася научна лекция за киселини и алкалоиди.
А през 2013 г. Адам Кърби, едва двегодишен, който четял книги от 10-месечна възраст, станал най-младият член на "Менса", с коефициент на интелигентност 141..
Но от къде идват?
Звездните деца са специални същества, изпратени на Земята от различни части на Вселената, за да помогнат в растежа и развитието на планетата и нейните жители. Притежавайки уникални психически, духовни и извънсетивни способности, те са тук, за да донесат мир, да разрушат несправедливите модели и системи и да доведат до промяна в съзнанието ни.
Те са избрани за конкретна мисия да помогнат на Земята да премине в реалност от по-висока вибрация. Някои Звездни деца разказват, че преди да се родят, те са си избрали конкретните родители, които да им помагат в насочването и подкрепата на тяхното израстване. Така че на практика, ако сте родител на звездно дете, считайте се за късметлия, че сте избрани да играете важна роля в тяхното духовно пътешествие.
Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:
• СКРИТАТА РЕАЛНОСТ
Гледайте историите на известни личности тук:
• НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ И...
Гледайте епизодите на "Заедно за 1" тук:
• ЗАЕДНО ЗА 1
Гледайте мъдрости от вековете тук:
• MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ
Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
Facebook : goo.gl/76ebjk
Инстаграм : goo.gl/CBvouW
Магазин : goo.gl/w5Pf4j
Индиговите деца често са силно интуитивни и психични, но могат да потиснат тези способности, за да се впишат в обществото по-добре, което води до физически проблеми като чести мигрени. Те могат да извършват много задачи наведнъж, понякога с дефицит на вниманието или обсесивно-компулсивно поведение и поради това често са погрешно определяни като имащи ADD или ADHD.
Някои от най-често срещаните черти на децата индиго:
Силна воля с остър ум
Бунтарски дух и неодобрение на властта
Проницателност и иновативно мислене
Силна връзка с природата, животните и растенията
Емоционални и силно експресивни
Понякога могат да бъдат антисоциални
Чувстват се различни, изгубени или неразбрани
Кристални деца
Кристалните деца са следващото поколение звездни деца. Може да разпознаете Кристалните деца по очите им - красиви големи очи, пълни с доброта и любов. Те започват да се появяват на планетата между 1990-2010 г. Аурата на кристалните деца не е непременно опалесцираща, а по-скоро е в цвят октарин - това е цвят, който не е в рамките на типичния диапазон, видим за човешките очи, но вместо това е на различна, по-висша цветова октава. Има нежни пастелни тонове и за нетренирано око аурата на кристалните деца може да изглежда безцветна - оттук и терминът „Кристални“. Високата честота на енергийното им поле обаче е това, което го отличава.
Повечето от тези деца са част от Златния лъч на Въплъщението и Еволюцията, което им дава способността да имат ясновидски и лечебни сили. Те са родени в шестото измерение на съзнанието и имат способността бързо да достигнат до деветото измерение на пълното Христово съзнание и след това да напреднат до тринадесетото измерение, което символизира универсалното съзнание.
#choko #скритатареалност #skritatarealnost
Звездните Деца на Новото Човечество и Излизането от 3D Матрицата - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

Пікірлер
 • Поради някаква причина Ютуб автоматично слага опцията “без коментари” на този епизод. Включвам я вече за втори път и се извинявам за причиненото неудобство.

  @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
  • Хубаво е да се знае че, звездните също могат да се трансформират. градират..🙂 индиго -кристал -дъга

   @cvetinastoqnova7431@cvetinastoqnova7431 Жыл бұрын
  • Мисля че ти си кристал 😉

   @MegaZaura@MegaZaura Жыл бұрын
  • И аз мисля, че Чико е звезден!

   @annaapostolova3602@annaapostolova3602 Жыл бұрын
  • Ами нормално да спират коментарите та нали ще стигнем до отговори които не бива да знаем нали...?

   @antoniostoqnov@antoniostoqnov Жыл бұрын
  • Искат да запазят дъгата за недъгави...

   @gigimigi4112@gigimigi4112 Жыл бұрын
 • Имам това дете в дома си, но е преливащ и в трите вида. Роден е 1996 и до 8 клас му беше трудно, че е различен. Наистина е благодат да имаш такова дете в семейството. Той беше този, който ми даваше съвети и накрая ме пречупи, да започна да се грижа за себе си и да се опознавам. Благодаря за темата днес.

  @violetakupenova2907@violetakupenova2907 Жыл бұрын
  • Благодаря за лоялността ти към нас, Стоянчо, че макар да си болен, отново устояваш на думата и дълга си! 💞🙂Такова хубаво е и името ти-да стоиш твърдо, да устояваш СТОИЧЕСКИ пред всеки проблем! Затова те наричам с името, което носеше и татко, прекрасен, добър човек като тебе! Винаги гледам с интерес твоите клипове-ето дойде ред и на една , нного обсъждана тема! Както и ти казваш, около Втората световна война са родени доста,, индиго"-хора-с виолетовата аура на мъдростта.Има ги и в България! Те са дошли със специална мисия-да творят само добро, да отстояват справедливостта, да помагат безкористно, да даряват обич на всички, а ние знаем, че любовта има най- високата вибрация в полза на Земята! Тези от тях, които са живи, продължават да имат свръхсензитивност, интуиция, телепатия, гадателски и лечителски дарби!Но, те остаряват и ще ги замести новото поколение,, кристални"-и деца,, на дъгата",които носят още по-силни дарби! Защото идват на земята от друг висш свят и от малки проявяват невероятните си умения и мъдрост!Те владеят, освен всичко на ,, индиго"децата, още :телекинеза, телепортация, много висок потенциял интелигентност и прояви на висш разум! С тези способности, те могат да намират с лекота отговори и на най-трудните въпроси, пред които е изправено съвременното човечество!Можем да ги отличим само по дълбокия,👁👁 красив, светъл и топъл💞поглед! С цялото си присъствие, тези чудни създания увеличават многократно положителните вибрации, на Земята! Толкова са ни нужни в❤ днешния объркан и толкова сложен свят, трябва да сме благодарни, че ги има сред нас! А, на тебе винаги ще блсгодарим, че ни даряваш със знания, емпатия и постоянно си наш медиатор с висшия разум! 🙏💞👆🌟🍀🌹👁👥🙂ПОКЛОН!!!

   @user-vi2kp4vq8j@user-vi2kp4vq8j Жыл бұрын
  • Набор ми е вашия син, при мен нещата също се случваха интересно и сложно.Няма да обяснявам какво се очакваше от мен, защото винаги съм се старал да не се очаква. Пътя на душата е тежък! Тя е млада докато е жива.

   @turbomusic5598@turbomusic5598 Жыл бұрын
 • На 5 години, та и до ден днешен, любимата ми песен е "Цвят лилав" на Ирина Флорин. Не знаех, че съм индигово дете, докато майка ми не ми разказа за това, бях още тийнейджър. Тя дори днес държи лекции за това как да отгледаш индигово или кристално дете. Наистина майка ми не съм я избрала случайно, тя ми е пътеводител. Като дете не бях точно аутсайдър, а просто бях много различна и невинаги се вписвах, трудно ме разбираха. Заради изостреното ми чувство за справедливост ме набеждаваха, че само споря и вечно се хвърлям да защитавам и не пускам. А днес съм магистър по човешки права. Като дете доста сънувах и знаех за някои неща от сънищата. Вече като осъзнат човек са научих да ги направлявам. Радвам се да виждам такова съдържание в Ютуб и се гордея, когато млади хора работят за просветление на други млади хора, най-вече за децата. Благодаря за това, което правиш!

  @YuMarkovska@YuMarkovska Жыл бұрын
 • Промяната е неизбежна и е естествено да започне от децата. Ниските вибрации са присъщи на сапиенса, но благодарение на вродените любознателност и състрадание той расте духовно. Макар че съм на 66 имам чувството че съм на 666. Толкова дълъг път изминаха,много научих и още се уча. Благодаря на всички будни хора ❤️❤️❤️. Помагате ми по леко да приемам лошото, с вяра в доброто. Защото жестокостта, завистта, егоизма са все още много силни и ежедневно убиват много...

  @svetlajanska934@svetlajanska934 Жыл бұрын
 • Уникално е как се променя светът. ❤️🙏 Любовта расте в нас, и ще дойде момент в който тя ще даде своите плодове.

  @unofficial7976@unofficial7976 Жыл бұрын
 • Здравейте Велик е Създателя Никой не е по велик от него и слава Богу Благодаря сърдечно Радвам се че ви слушам

  @natashaangelova3315@natashaangelova3315 Жыл бұрын
 • Благодаря за информация за новите деца на Планетата ни. Те са малки Звездички, те пускат искрички, лъчи и осветяват Целия свят! И разпалват всички нас за Живот, пълен Красота и Съвършенство! Нали за такъв Живот сме създадени, всички Човешки Същества. Щом Бог Отец - Творец на цялата Вселена и на нас, значи сме с Неговия Произход и сме Част от цялото Му творение, частица сме от Бога и от Вселената.

  @olgaivanova1113@olgaivanova1113 Жыл бұрын
 • Радостно е да чета, че звездните семенца са се разпознали тук в това описание. Аз също съм една от тях. Знам колко е тежка вибрацията на земята за тези крехки създания особено в детската възраст. Аз още от 5г. казвах на моята родна майка, че искам да си ходя у дома (т.е. не се чуствах никак удобно в това измерение). Сега се справям прекрасно, сплотявам се с будни други звездни семенца и живея мисията си, встъпила съм в силата си съвсем отговорно. Готова да предам щафетата на идното, по-добро поколение. ✨✨✨

  @magi.k.888@magi.k.888 Жыл бұрын
 • От десетилетия виждам аурите на хората и досега никога не съм виждала някой с индигова аура ,с кристална също ...може би ,едва двама души с бяла до светло виолетова аура ...останалите масово са жълти ,сини , зелени и червени ...Честно ,с годините съм се надявала ,че ще срещна истински духовен водител и ще го позная по аурата ,обаче ,досега само ПСЕВДО ( от това което виждам ,не могат да ме излъжат ). Очаквам с нетърпение това ,което сте ни подготвили ! И Благодаря за Светлината ,която даваш на родените в тъмното !

  @galinaalexieva4319@galinaalexieva4319 Жыл бұрын
  • Аз не виждам аури ,но преди 10 год викам на еда майка ,я какви карсиви виолетови очи има това дете. А тя кафяви са ! Погледах и да бяха кафяви ,но аз не вярвах ,че са и затова ми се виждаха виолетови .

   @tonybadams1@tonybadams1 Жыл бұрын
  • кой цвят какво е за човека

   @ana-qh2if@ana-qh2if Жыл бұрын
 • Все едно видях себе си,явно не случайно синия цвят ми е любим, припознах се от тези хора,.поклон и благодаря.❤️🍀🙂

  @user-kz2fm2gq7m@user-kz2fm2gq7m Жыл бұрын
 • Аз съм индиго и имам силно развита интуиция. Черпя информация от акашовите полета. Пиша книги въз основа, на сънища и информация, която получавам. Мога да виждам и ефирното поле, така нареченият етер. Пътувам астрално по време на сън. Като го правя неволно. Не заспивам с такава цел. И от сън регресия знам от кое съзвездието идвам и че там има планета. Две години по-късно, астрономите откриха такава във същото съзвездие.

  @i_g_lilith@i_g_lilith Жыл бұрын
  • Всички хора пътуват астрално на сън

   @skyp4o@skyp4o Жыл бұрын
  • Дяволът заблуди 1/3 ангелите, а колко по- лесно човека! Като не познават задълбочено писанията, с всякакви теории, философии, езически вярвания и внушения ще бъдат подвеждани да вярват в неистини! Като отхвърлиха Пътят , Истината и Живота биват улавяни в мрежите на лукавия, издигайки своето его, смятащи се изключителни, без да търсят освещението от Бога, смирението, борбата с греха чрез Неговата сила, а емоции, окултизъм и връзка с духове, представящи се благодетели, но всъщност са самите демони! Жалко че могат да бъдат завинаги погубени, ако не се върнат при източника на вечния Живот! " Ето що е вечен живот - да ПОЗНАЯТ Тебе, единния и истинен Бог и Исуса Христа, Когото си изпратил! "

   @mariyarasheva3383@mariyarasheva3383 Жыл бұрын
  • @@mariyarasheva3383 Не ме занимавайте с религия, ако обичате. :) Просто не вярвам в нея. Няма да си затворя мозъка в страхове и секта от нещо, което е измислено от човешкият ум за манипулация.

   @i_g_lilith@i_g_lilith Жыл бұрын
  • @@skyp4o Не всички осъзнават какво сънуват и какво им се случва. :) Нито разгадават информация, която им се пуска чрез сън.

   @i_g_lilith@i_g_lilith Жыл бұрын
  • 😂😂😂

   @grishanedyalkov3481@grishanedyalkov3481 Жыл бұрын
 • Благодаря Ви! Продължавайте да събуждате хората! ❤

  @pavlinaangelova6494@pavlinaangelova6494 Жыл бұрын
 • Благодаря ти за великолепното видео. Освен звезните деца има и звезни души, които също помагат за вдигането на вибрацията на Земята.

  @user-sp6su5db1u@user-sp6su5db1u Жыл бұрын
 • Страхотна тема,Чоко,имам едно такова дете в домът си,моят внук,който е роден в 1996г.Такава доброта излъчват очите му,а и цялата му душа….В училище бяха му сложили етикета”Аутист”,имаше много проблеми с другите деца….Сега завърши висшето си образование!След това предаване съм вече сигурна,че той е “звездно дете”,благодаря на Бог,че е избрал да се роди в нашето семейство!

  @varbanvarbanov3607@varbanvarbanov3607 Жыл бұрын
  • Ами, те и за мен така мислеха и какво ли още не, но ето ме - с висше образование и съм млад учител!

   @SilverMermaid777@SilverMermaid777 Жыл бұрын
 • Благодаря!❤

  @renipaurova9142@renipaurova914216 күн бұрын
 • Много вярно! Дано повече хора осъзнаят информацията от това видео. Аз съм Индиго! Интуицията никога не ме е подвеждала. Контролирам мислите си. Защото това, което мисля и казвам, става реалност. Тези деца не могат да изпитват завист и злоба.

  @nelynailsart@nelynailsart Жыл бұрын
  • Благодарим ти

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
  • Здравейте! Не зная от кой вид съм, отдавна не съм дете, но когато бях 12 годишна, забелязах че когато си помисля нещо и то непременно се случва:дядо ми живееше в САЩ и си пишехме, прибирайки се от училище аз знаех, че ще има в пощата писмо и винаги беше така, а нямаше как да предвидя!?!?!?И още нещо :ако се припизная в някого, най-късно след 5 мин. го срещам.... Все още не мога, да си го обесня, а вече съм на 61 г. 😮

   @user-hy9nk4gh8m@user-hy9nk4gh8m Жыл бұрын
  • Къде мога да ди измеря цвета на аурата

   @danizhecheva9328@danizhecheva9328 Жыл бұрын
  • @@danizhecheva9328 Аура Камера София. Пътува и до морето лятото, в Созопол си направих такава и ти праща и имейл със информация според твоята аура. Аз бях индиго когато я мерих и беше много интересно. Имай в предвид че може да се промени аурата. Интересно ще е пак, в този етап на живота, да си направя нова. Има фейсбук страница за човека. Готин е. Правят и медитация.

   @denitsa7177@denitsa7177 Жыл бұрын
  • @@denitsa7177 моля за връзка с него ако може

   @danizhecheva9328@danizhecheva9328 Жыл бұрын
 • Благодаря за прекрасното видео, изпращам ти много любов и светлина за да се възстановиш бързо А на всички които се разпознаха тук а те не са малко..... Моля ви приятели✨🕊️ помогнете на България и всички нас....... а вие знаете как🌹❤️🌹

  @dimitrinkaivanovaangelova5432@dimitrinkaivanovaangelova54327 ай бұрын
 • Благодаря за това видео . Аз се припознавам от двата вида / децата кристал и децата на дъгата / Ще се радвам на още такива видеа .

  @user-nr6sz8ig2o@user-nr6sz8ig2o6 ай бұрын
 • БлагоДаря🙏🙏ценя труда ти🙏🙏мисля че ти си едно от тези деца🦋🌈💜аз съм индиго🤗Уважение и поклон за работата ти🙏🙏

  @neliborimechkova3139@neliborimechkova3139 Жыл бұрын
 • Благодаря ти СНОКО много ме вълнуват тези теми

  @user-qo5dc1ze2v@user-qo5dc1ze2v Жыл бұрын
 • Аз мисля че съм от звезните деца.Така го чуствам.Благодаря ти за този специален епизод за мен.💕🇧🇬❤💋🍀

  @zlatkakarabasheva1331@zlatkakarabasheva1331 Жыл бұрын
 • Доста важни отговори ни даде този епизод ПОКЛОН И БЛАГОДАРИМ.

  @seagangvision2736@seagangvision273610 ай бұрын
 • Благодаря❣️!!!Кратичко и Прекрасно....искам да вървим към Любовта🕊️!!!

  @user-rx9ju4qx3v@user-rx9ju4qx3v Жыл бұрын
 • Благодаря за видеото Моята внучка е кристално дете Успех, продължавай да събуждаш хората ,това твоята мисия !

  @svetlanayankova6987@svetlanayankova6987 Жыл бұрын
  • Велико

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
  • Момичетата могат само да се събуждат,но и да се избягва възпитанието ( опростено момичетата не се възпитават), а и е огромна отговорността на тези ,които се хвалят .Тепърва има много да "четат" !!!

   @tonybadams1@tonybadams1 Жыл бұрын
 • Много благодаря за това видео, дано повече хора се припознаят ❤️ За себе си знам, че съм кристално дете и още нещо, но способностите ми започнаха да се развиват след като се роди синът ми, а той е дете на дъгата 🌈 Няма по-голямо щастие от това да имаш такова дете до себе си, то те държи постоянно в уникални вибрации, пожелавам го на всеки. Те знаят доста интересни неща, създават невероятни чудеса. Мога да ви разкажа много 😊

  @desyzk80@desyzk80 Жыл бұрын
  • Благодаря ти

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
  • @user-hu5hd6lg1k@user-hu5hd6lg1k Жыл бұрын
  • Би ли разказала малко повече за способностите ви

   @kaloqnDM@kaloqnDM Жыл бұрын
  • @@kaloqnDM не се чувствам готова да разказвам с много подробности пред непознати, мога само да кажа, че се проявява телепатията, ясновидство - усещане на енергията около хората и дори картини от тяхната реалност. Малкия, той просто е творец ❤️

   @desyzk80@desyzk80 Жыл бұрын
  • Ще бъдат интересни вашите преживявания и спомени с уникалното ви дете от друга планета! Пишете, моля! ❤

   @ninanaidenova6330@ninanaidenova6330 Жыл бұрын
 • Успех в мисията, звездни приятелю!

  @maria_levron@maria_levron Жыл бұрын
 • Прекрасно💙 Ще ми е интетесмо темата за Светлиия език. Благодаря!

  @svetlayordanova3046@svetlayordanova3046 Жыл бұрын
 • Поклон и Благодаря и аз също! Бързо оздравяване. Би било чудесно, ако засегнете и дълбоката мъдрост на богомилите в някоя от темите. Това е наше богатство, което сме дали на света... Благословени да сте целия екип!

  @svstoyanovart@svstoyanovart Жыл бұрын
 • Blagodaria ti

  @dilyanapavlova3389@dilyanapavlova3389 Жыл бұрын
 • Аз се припознах..в индиго същността.Изключително много ти благодаря Чоко!Прекрасен епизод..!

  @ARTMAN84@ARTMAN8410 ай бұрын
 • БлагоДаря Чоко Перфектно видео

  @user-yi9zl8ke8r@user-yi9zl8ke8r Жыл бұрын
 • Благодарим ти

  @stefankatsoneva@stefankatsoneva8 ай бұрын
 • Житейската мисия, да, това е спуснато от горе, да ни промени и да ни направи по добри. Отдавна се говори за огледалните деца, мисля че това е същото. Аз съм виждала и почувствала силата на такова дете. Благодаря Чоко, видеото беше супер!!

  @lyudmilatodorova2832@lyudmilatodorova2832 Жыл бұрын
  • Благодаря ти

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
  • Те са над 200 типа ! Само звездните са 100 типа мин !

   @tonybadams1@tonybadams1 Жыл бұрын
 • Приветствам те и благодаря за всичко ,което ни представяш.Много ценно и важно за нашите знания.

  @lidiyakuzmanova6458@lidiyakuzmanova6458 Жыл бұрын
 • Много добро видео! Благодаря Ви, че малко по малко ни събуждате. Поклон!

  @dimitarvasilev4344@dimitarvasilev4344 Жыл бұрын
 • Поздрав от индиго , хубаво е това, което правиш. Успех и светло бъдеще.

  @aneliamagpie@aneliamagpie Жыл бұрын
 • Благодаря и бързо възстановяване.

  @user-ih9bt8nc1p@user-ih9bt8nc1p Жыл бұрын
 • Да, такива са. Такива сме. ❤❤❤ БлагоДаря и бързо оздравяване. 🌿🍀🌿

  @loramilanova@loramilanova7 ай бұрын
 • Благодаря за всичко, което правиш за нас Чоко! ❤️Чудесен епизод.

  @user-cz4ti1qx8r@user-cz4ti1qx8r Жыл бұрын
 • С признателност и любов към твоята работа!

  @user-rg7um3rx1f@user-rg7um3rx1f Жыл бұрын
 • Много интересно видео за пореден път ! Признателност и благодарност Чоко ! 🙏 Иска ми се да засегнеш във видеата си ,нашата тракийска връзка с древните цивилизации... древния ватански език и великите души ,раждали се на българските земи. Иска ми се да засегнеш темата за апостол Павел и проповядванията му по наще земи ,за интересните факти около Йоан Кръстител и мистичната връзка на България със всичко това! Благодаря предварително! 🙂 Има много какво да се каже ...

  @archangelgabriell9832@archangelgabriell9832 Жыл бұрын
 • Благодарим за прекрасната работа,както винаги интересно и обогатяващо видео.Благодарим,че ви има.

  @user-sn3po3fd5h@user-sn3po3fd5h Жыл бұрын
  • Как ще помогнат като 5 банки и пентагона са стиснали света с 978 военни бази и гръмки фрази като демокрация и джендър идеология и естествено с пари командорят на всякъде. Погледнете нашата държава, обвързана в картели, групировки, кръгове и обслужващи партии. Та въпроса ми е как ще ни помогнат.

   @antodrrakadzhiev8409@antodrrakadzhiev8409 Жыл бұрын
 • Много ценна информация,благодаря ти Чоко.Аз определено съм от втория вид деца кристални.Поздрав от мен и много успехи.🙏💜🥰

  @rumimilkova3896@rumimilkova3896 Жыл бұрын
 • Здравей, Чоко. Аз съм индиго и имам много добра развита интуиция и пророчески сънища😊

  @MihailTodorov@MihailTodorov Жыл бұрын
  • Благодаря ти, че сподели!

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
  • ❤️

   @zornitsakostova8229@zornitsakostova8229 Жыл бұрын
  • @@StoyanChoko ❤️☺️

   @MihailTodorov@MihailTodorov Жыл бұрын
  • Индиго имат огромна воля и са прекалено напористи .По скоро си преходен ... или подобно !

   @tonybadams1@tonybadams1 Жыл бұрын
  • @@tonybadams1 напротив. Една жена чете акашовите записи и ми каза, че душата ми идва от планетата Нихал. Откъдето идват индиговите деца.

   @MihailTodorov@MihailTodorov Жыл бұрын
 • Благодаря за това видео! Много полезно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  @BettySt.@BettySt. Жыл бұрын
 • Благодаря за прекрасния коментар!

  @user-wv4hd8cg3y@user-wv4hd8cg3y Жыл бұрын
 • Да, аз се определих като кристално дете, а моите деца са на дъгата с които се гордея! И всеки ден взаимно се променяме и се учим.! Надявам се към по добрите си същности.!

  @silviqnedqlkova3798@silviqnedqlkova3798 Жыл бұрын
  • Огромна е отговорността и явно има доста заблуди за разбиване.Най-вече егото да се върне към целостта !

   @tonybadams1@tonybadams1 Жыл бұрын
 • Благодаря за клипа ...всяка една дума е абсолютна истина ...поклон 🙏

  @user-yo1lg6ru9e@user-yo1lg6ru9e Жыл бұрын
 • От дете се чувствам различна.. Бях трети клас когато се чудех защо съм толкова различна от съучениците си. Не можех да играя като тях. Изглеждаше ми много наивни а те ме мислеха за човек който не иска да играе с тях. А аз си мисля само за музика . Пеех и когато свърши песента виждах как мълчат и онемяват. Докато не се отърсят и да започнат да ръкопляскат. Усещах някаква силна пареща Любов идваща от Небето.. И знаех ще трябва да я покажа на хората .. бях малка и усещах тази силна любов идваща от горе и понякога ми пареше около мен от тази енергия. Дори ме болеше.. Имам красиви големи кристално зелени очи..

  @vaniqkoleva4198@vaniqkoleva4198 Жыл бұрын
  • това ми го беше казал един който много хубаво пее и е музикант . Всеки се ражда с талант с който да работи през живота си и изпълнели се това живота му е най щастливия и най големия майстор е .

   @ana-qh2if@ana-qh2if Жыл бұрын
 • Blagodaria, Choko, za dobre vyrshenata rabota na po-visoki vibracii! Tozi tip hora ne sa i ne triabva da sa pod svetlinite na projektorite v publichnoto prostranstvo, zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Tiahnaya cel e duhovna. Te triabva da rabotiat tiho, nenatraplivo, postoianno, mydro, s argumenti, celenasocheni kym cennostna sistema i moralni dobrodeteli.

  @emilygarnev8164@emilygarnev8164 Жыл бұрын
 • Единственият път,е пътят към "ИСТИНАТА". Знам,не е лесно,но нямате друг избор.

  @user-qn2ud4dk8o@user-qn2ud4dk8o Жыл бұрын
 • Чоко преди няколко години гледах видео на Дария - кристално дете от Варна ! Ще е интересно да поговориш с нея , но и не само ! Търси такива деца , за да научим от тях какъв свят искат да създадът! Това е много важно за хората, които са забравили с каква мисия са дошли на земята ! Направи такова видео ! Трябва да си припомним , за да направим планетата си едно по-добро място за живеене !

  @nikolaikunchev2213@nikolaikunchev2213 Жыл бұрын
  • И на мен ми е много интересно какво стана с това момиченце, напоследък не се чува нищо за нея. Моля те Чоко ,направи епизод с нея ,дори и съвсем кратичък.

   @mariynnapetrova803@mariynnapetrova803 Жыл бұрын
  • Подкрепям!

   @florailieva2278@florailieva2278 Жыл бұрын
  • Така е ,наистина е кристално дете.

   @ekaterinageorgieva8534@ekaterinageorgieva8534 Жыл бұрын
  • На канал,, Виделей,, имаше интервю с Дария кристално дете преди 6г.

   @user-sr8rv9xp1w@user-sr8rv9xp1w Жыл бұрын
  • Те искат всичко старо да си отиде и да има един уникален нов свят, свят на духа. В началото, когато моя син проговори, само повтаряше, хайде мамо да си ходим на нашата планета, тук всичко ще гори, а и без това е лошо място. Като порастна малко по-рядко го казва. Уникален творец е, те са просто чудеса и искат, спокойствие, тишина, красота и цветове, много цветове и шарен свят, а не този сивия, в който живеем в момента. Както виждаме явно този свят наистина започва да се руши.

   @desyzk80@desyzk80 Жыл бұрын
 • Обичаме Ви и много интересно предаване правите ! Благодаря Ви!

  @user-co8ud9to8q@user-co8ud9to8q Жыл бұрын
 • Невероятен филм. Благодаря ти. Познах себе си в кристалните . С удоволствие следя всички твои филми.

  @danielamerdzhanova847@danielamerdzhanova847 Жыл бұрын
  • ❤️

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
 • Всяко категоризиране на хората и децата може да ни подведе. Децата винаги са уникални, всяко от тях има Божествения живот в себе си и всяко е звездно, все пак нашия дом е сред звездите. Голяма грешка е обаче, да се оставя детето да взема решения за живота си. Какво и духовен етикет да му сложим, детето си е дете и не бива да очакваме то да е носител на отговорност и мъдрост от самосебе си.

  @bratoevfamily@bratoevfamily5 ай бұрын
  • Според мен е по-добре първо да се обучи да взима правилно решения за себе си като се научи да слуша себе си. Родителите му трябва само да го подкрепят, обичат, приемат и да се грижат то да е добре без да налагат техните виждания за това как трябва да се живее.

   @vidaLaplanta@vidaLaplanta4 ай бұрын
  • Да слуша себе си?@@vidaLaplanta Нали трябва да научиш детето да как да общува и как да върши добро, а не зло? Ако не възпитаваш дете и го оставиш на естествените му наклонности, то ще създадеш преди всичко безотговорен човек, без морал. На можеш да подкрепяш детето във всичко, подкрепяш го в доброто. Забележете, че никой не учи децата да лъжат или крадат, те го правят естествено, дори без да вдят пример за това. Моят опит и наблюдения през годините показват, че детето е много по щастливо когато има ясни правила и граници, в които да живее. Има нужда и от ценности за да живее чрез тях, не идват от въздуха.

   @bratoevfamily@bratoevfamily4 ай бұрын
 • Благодаря!💖💖💖🌈🌺

  @yankakyuchokova6676@yankakyuchokova6676 Жыл бұрын
 • Благодаря ТИ ЧОКО ТИ СИ ЕДНО ОТ ЗВЕЗДНИТЕ СЕМЕНЦА❤️

  @emiliyvasileva8346@emiliyvasileva8346 Жыл бұрын
 • Благодаря~ Благодаря! Благодаря!!! Работя по темата"Академия Когиталност и децата на Новото време" и това видео ми е изключително полезно! Това е новото "нормално" и ние сме в дълг пред тези деца - да ги разбираме и подкрепяме, защото всяко едно от тях е огледало на еволюцията на Човечеството! А така и те са наши Учители, за да осъзнаем пък ние кои сме! Поклон и Благодаря!

  @nelimladenovanikolova9469@nelimladenovanikolova9469 Жыл бұрын
 • Благодаря ти !Беше прекрасно!Здравей ти желая! НИЕ сме повече ❤️

  @petiahristova3776@petiahristova3776 Жыл бұрын
  • MAMNTI NAI STNI IBSNVGCJ SPUNA USTA NMA XMXM ,IBSPPRA ,PA EPTN.SLD IBSTSTA ,SLDUI SAMU .🌶😎

   @chenkochernev9397@chenkochernev9397 Жыл бұрын
 • Благодаря ,че ни споделяте такива информации, за да опознаем повече себе си и как да посрещнем новото , за което не всичко знаем. 🙏

  @emilidertili6798@emilidertili6798 Жыл бұрын
 • Здравей Чоко епизода беше много хубав, направил си го въпреки че си се разболял, пожелавам ти бързо оздравяване.❤️

  @bojingeorgiev1985@bojingeorgiev1985 Жыл бұрын
  • Благодаря ти

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
 • Благодаря Ви и аз от ❤

  @zlatyfragkou8498@zlatyfragkou8498 Жыл бұрын
 • Заблуждавате се тези деца Са Създадени По този красив начин От Бог Така че Със кафяви тъмни очи Всички за равни И всичко това е за Божия слава

  @KJG7@KJG7 Жыл бұрын
 • Благодаря! Бързо оздравяване 😃

  @petrankapeneva3511@petrankapeneva3511 Жыл бұрын
 • Прекрасен епизод! Благодаря Чоко!

  @rosicakaraivanova1814@rosicakaraivanova1814 Жыл бұрын
 • Поздрав от едно кристално дете. Супер видео! Продължавай да търсиш, да учиш и да развиваш себе си!

  @theav.t.9051@theav.t.9051 Жыл бұрын
 • С благодарност и любов за споделеното времето и знание 🙏🤍

  @asyaasenova9033@asyaasenova9033 Жыл бұрын
 • Ти Си едно от тези деца, Чоко!🤗🙏

  @user-gl2fx2vm3g@user-gl2fx2vm3g Жыл бұрын
 • Много трудна мисия имат тези деца! ❤

  @gale078@gale078 Жыл бұрын
 • Прекрасна тема, благодаря много!💙

  @tanyademar2307@tanyademar2307 Жыл бұрын
 • Поклон и благодаря !!!

  @tinkaobretenova4601@tinkaobretenova4601 Жыл бұрын
  • ❤️

   @StoyanChoko@StoyanChoko Жыл бұрын
 • Blagodarq mnogo interesno

  @denisechristodoulou4415@denisechristodoulou4415 Жыл бұрын
 • Много добър клип

  @martinnedelchev4391@martinnedelchev4391 Жыл бұрын
 • Благодарим ти за прекрасния епизод. Оздравявай бързо.

  @user-uy2ut3xn2b@user-uy2ut3xn2b Жыл бұрын
 • Прекрасен си❤

  @user-vz2bw4md2d@user-vz2bw4md2d7 ай бұрын
 • БлагоДаря ❤️

  @ivapeneva1126@ivapeneva1126 Жыл бұрын
 • Благодаря. Благодаря. Благодаря

  @semamustafa5835@semamustafa5835 Жыл бұрын
 • Благодаря

  @mitayordanova9255@mitayordanova9255 Жыл бұрын
 • Имам такова дете и съм му благодарна, че ми помогна да се събудя .Не му е лесно, но аз съм до него и го подкрепям ❤❤ Благодаря ви !

  @dilqnadacheva9321@dilqnadacheva93218 ай бұрын
 • Аз до колкото знам най- дълбоко е в историята, ще се радвам да гледам един епизод за това защо няма дървета на над 500г, въпреки че могат да оцеляват.

  @shefyamak8039@shefyamak8039 Жыл бұрын
  • Зная за едно дърво на над 500г. в гр. Бурса, Турция. Повечето явно хората ги унищожават преждевремено... Както се случва и с великите умове на Земята.

   @myown5988@myown5988 Жыл бұрын
  • Много правилно . Дърветата са мъдреците на Земята !

   @tonybadams1@tonybadams1 Жыл бұрын
  • има по света единични ,преди метала дървесината е била основата на уредите .

   @ana-qh2if@ana-qh2if Жыл бұрын
 • благодаря ти стояне с нетърпение ще очаквам следващото ти видео бьди жив и здрав

  @user-rr6ny4jd4l@user-rr6ny4jd4l Жыл бұрын
 • Благодаря ви! 🙏🙏🙏Много успех!

  @mariamihailova5427@mariamihailova5427 Жыл бұрын
 • Много точно. Аз съм индиго и е точно така.

  @user-mi2rv1nw3l@user-mi2rv1nw3l Жыл бұрын
 • Здравей Чоко! Много интересно видео! Нямаме търпение да видим какво сте подготвили с екипа ти! Успех на канала!

  @user-yf6iv5qe2g@user-yf6iv5qe2g Жыл бұрын
 • Прекрасно видео!Днешното общество има огромна нужда от тези звездни същности за стигнем до така бленуваното единение!!! За да разберем най после откъде идваме, за какво сме тук и къде отиваме??

  @silviqnedqlkova3798@silviqnedqlkova3798 Жыл бұрын
 • Благодаря ти

  @hasanaliev8948@hasanaliev8948 Жыл бұрын
 • Благодаря за прекрасното видео! Дадохте ми отговорите на доста въпроси❤

  @inanedeva3419@inanedeva3419 Жыл бұрын
 • Прекрасно видео ! Благодаря !❤

  @semeistvo@semeistvo Жыл бұрын
  • Съгласен. Хубаво излъчване и прекрасни очи. Мисля, че има нещо специално в тях, като това, което се описва в предаването 🙂

   @nightshadow4924@nightshadow4924 Жыл бұрын
 • Благодаря Чоко за много интересната тема, за децата индиго и кристалните деца. Но не бях чувала за дъговите деца. Отдавна исках да науча по подробно за тези интелегентни деца. Попаднах случайно на видеото, за което съм много доволна. Винаги правиш много интересни видеа. С нетърпение очаквам следващото видео,на каквато и да е тема Сигурна съм, че отново ще ни изненадаш. Благодаря от сърце, за твоя труд и желание да ни просветлиш поне малко. 😇💫🌹🌹🌹🍀🍀🍀👍. ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ. 🍀🍀🍀🍀🍀🐞☺️.

  @user-iu3wq7gk6j@user-iu3wq7gk6j Жыл бұрын
 • Винаги съм знаела, че нямам нищо общо с родителите си, ако не си приличахме визуално, бих си помислила че съм осиновена 😅 Имам силно чувство за истина и справедливост и съм промяната, от която мисля имат нужда хората около мен, дори някой път по-лошия начин да го постигна, пример: давам на някой урок, нека след това не ме харесва, не е проблем, важното е да се развие и да разбере грешката си, нека бъде по-духовен и правещ добро 😊

  @zhivkatoshkova6044@zhivkatoshkova6044 Жыл бұрын
 • Любов и благодарност! Много ценно видео!❤❤❤

  @djemaliekotcheva7894@djemaliekotcheva7894 Жыл бұрын
 • Благодария!

  @ruzenahulcova783@ruzenahulcova783 Жыл бұрын
 • Супер си

  @naidenb1743@naidenb1743 Жыл бұрын
 • Прекрасно видео отново. Благодаря ти. Моля те направи още по темата. 😊

  @svetlakusheva4357@svetlakusheva4357 Жыл бұрын
 • Прекрасно видео. Благодаря Ви!

  @dianagandeva8252@dianagandeva8252 Жыл бұрын
 • Много интересна, любопитна тема. Дори за размисъл! Защо, от къде, как!

  @ninanaidenova6330@ninanaidenova6330 Жыл бұрын
 • Blagodarq prekrasna tema prepoznaxme se❤😊

  @taniatanaki8446@taniatanaki8446 Жыл бұрын
 • Много благодаря за уникални епизод от много дълго време го чаках Много си заслужава много як😊😊😊

  @aniveselinova6128@aniveselinova6128 Жыл бұрын
 • Субтитри Чоко моляяя много те моля всяко твое видео има общо с моите интереси и то до голяма степен

  @stanislavradev@stanislavradev Жыл бұрын
 • Много приятен епизод ! :) попринцип не виждам аури но имам приятелка която съм виждал как направо свети в лилаво! да оздравяваш по-бързо!

  @user-ri3ku2pg8p@user-ri3ku2pg8p Жыл бұрын
KZhead