2024: ЛІМІТИ ДЛЯ ФОП, РРО, податки, бізнес, новації у податковому законодавстві | Васильченко

2024 ж. 2 Мам.
3 172 Рет қаралды

Податкові новації для бізнесу: чого очікувати у 2024 році?
Ліміти для ФОП залишалися незмінними з 2020 року, в той час, коли країна та економіка встигли пережити ковід та стати на військові рейки. Інфляція, збільшення витрат на оренду та комунальні послуги, подорожчання товарів та послуг тощо суттєво вплинули на ріст витрат підприємців.
Тарас Хавунка разом з народною депутаткою та членкинею Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Галиною Васильченко, Владиславом Орловим та Кетіно Равлюк, представниками громадської спілки «Підприємницька платформа «Дій» обговорив пропоновані зміни щодо збільшення лімітів для ФОП, еквайринг, РРО та податки, а також необхідність внести зміни до цівільного та корпоративного законодавства щодо матеріальної відповідальності.
Про це та багато іншого у сьогоднішньому випуску LRHub.
Таймкоди:
0:00 Тизер
1:03 Законодавчі новації. Як законодавці підтримують українське підприємництво? Які зміни в податковому законодавстві відбуваються?
9:15 Успіхи лібералізації податкового законодавства. Відхід від старого та радянського до нового та капіталістичного. Ліміти ФОП
18:44 Про еквайринг, еквайр та POS. Як працює ринок? Що має врегульовувати держава?
35:25 Кінцівочка
Співпраця lvivregulatoryhub@gmail.com
На фоні ви бачите картини Vidro!
Vidro.ua - український бренд, який популяризує українську культуру та творчість у своєму авторському креативному стилі. За час війни, вони реалізували проєкт «NFT for army», передали 150+ пар шкарпеток, спільно з Bezlad.wear залучили кошти для закупівлі дронів для ССО та багато іншого.
#влада #бізнес #громадськість

KZhead